- Poruka
- 75.837
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вечерас и опет ко зна кад. Чекај да дође робија на тему, пожељећете шпанску инквизицију, има да се тема врати у уставне оквире.pogedaj samo koliko postova je nakucano
zar je bitno onda o čemu se piše![]()
Лаку ноћ Гогили!Narode ja sutra radim
zato momci
![]()
onda i mi moramo da pumpamoВечерас и опет ко зна кад. Чекај да дође робија на тему, пожељећете шпанску инквизицију, има да се тема врати у уставне оквире.![]()
Viktor Frankl je pisao da ljudi mogu izdržati i najtežu patnju ako u njoj vide smisao.
Frankl veruje da čovek može izdržati i najtežu patnju ako pronađe smisao u njoj.
kako pronaći smisao u patnji?
Бјежим и ја.onda i mi moramo da pumpamo
a ja se povlačim junačkiБјежим и ја.![]()
Лаку ноћ Сале.a ja se povlačim junački
laku noć
Viktor Frankl je pisao da ljudi mogu izdržati i najtežu patnju ako u njoj vide smisao.
Frankl veruje da čovek može izdržati i najtežu patnju ako pronađe smisao u njoj.
Shvatljiva obavezna, I sa opravdanim razlozima za bolje mu sutra , tako jee...Kada se roditelj iz nekog razloga mora žrtvovati zbog deteta, patnja je velika i teška ali ja bih navela da onaj ko pati bude mu shvatljiva ta patnja
Ne, vrlo ozbiljna tema. Ako je patnja neozbiljna onda je i tema neozbiljnaOvo još jedna spam tema na forumu?
Није баш прецизно дефинисано, патња се може јаавити у различитим облицима и из различитих разлога, може бити више или мање утемељена зависно од особе до особе.Ne, vrlo ozbiljna tema. Ako je patnja neozbiljna onda je i tema neozbiljna![]()
Kako se patnja precizno moze definisati? Nikako, svako je drugacije dozivi, tema je o tome. Bar ja tako vidim.Није баш прецизно дефинисано, патња се може јаавити у различитим облицима и из различитих разлога, може бити више или мање утемељена зависно од особе до особе.
Izlaz iz kaveza postoji i pokazao ga je neko ko nije sa ove planete...kako pronaći smisao u patnji?
Па не може патња, али узрок може, реална је патња за губитком блиске особе усљед смрти, са друге стране неко ће сасвим нереално више потонути у патњи због неузвраћене љубави и сл.Kako se patnja precizno moze definisati? Nikako, svako je drugacije dozivi, tema je o tome. Bar ja tako vidim.
Zato I sluzi diskusija ...Па не може патња, али узрок може, реална је патња за губитком блиске особе усљед смрти, са друге стране неко ће сасвим нереално више потонути у патњи због неузвраћене љубави и сл.
Ovako razmislja primitivac koji zamislja da vernici tako funkcionisu.Ubediš sebe da je Bog tako hteo za tebe. Da je to iskušenje da li si vredna njega pa da završiš u večnom Raju.
To se ti zavaravaj ako si robot bez empatije,pas ode na grob pokojnika umre od tuge a ti ces jaca da izadjes filozofe u audiuPatnja je sastavni dio života a iz svake patnje radjas se novi ti
Tako da sa patnjom se treba znati nositi neki to zaista “znaju” dok drugi postanu rob patnje
U čemu je fora ?
Gde pronalazimo “snagu” ili alatke pa neko uspe da prebrodi a neko ne ?
Patnja, bolest, nevolja nas čiste od greha i, ako nemamo nikakve podvige pred Bogom, onda su nam navedene podvizi. Naravno, ako se ne žalimo Bogu ili ga još neki krive za navedene patnje, žalosti, bolesti...Viktor Frankl je pisao da ljudi mogu izdržati i najtežu patnju ako u njoj vide smisao.
Bitno je koja vrsta patnje.Viktor Frankl je pisao da ljudi mogu izdržati i najtežu patnju ako u njoj vide smisao.