Ти дакле то радиш, а ја окренем монитор да видим и са друге стране.idi gledaj a možda bila ešarpa ne mogu da se setimvirio sam ispod ekrana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти дакле то радиш, а ја окренем монитор да видим и са друге стране.idi gledaj a možda bila ešarpa ne mogu da se setimvirio sam ispod ekrana
jbg snalazim se nekakoТи дакле то радиш, а ја окренем монитор да видим и са друге стране.![]()
Оде нам гогили, осташмо само нас двојица као она два мапетовца.jbg snalazim se nekako
ja se zajeba, više kobasica imajao jao sve ste mi stidni a sad ima da iskenirate svaku sliku![]()
Оде нам гогили, осташмо само нас двојица као она два мапетовца.![]()
ma tu je mis pigiОде нам гогили, осташмо само нас двојица као она два мапетовца.![]()
E мени се то већ гади.ja se zajeba, više kobasica ima![]()
Јеси ли и ти спазила мараму? На шта морам обратити пажњу, мислим ако случајно одем да вирнем на мараму.gledam slike
šta ćeš za svakog po neštoE мени се то већ гади.![]()
ja gledam kobaje po saletovoj preporuciЈеси ли и ти спазила мараму? На шта морам обратити пажњу, мислим ако случајно одем да вирнем на мараму.![]()
Крањска, Српска, бечка..., Сале је причао о кулинарству, погријешила си пдф.ja gledam kobaje po saletovoj preporuci![]()
Закључати ову тему о патњи под хитно, ма шта закључати, обрисати, да не виде дјеца.evo ti koslave da sniziš pritisak
ipak je ešarpa
https://forum.krstarica.com/threads...ija-bez-komentara.933233/page-2#post-45252410
odakle ti to da sam ateista?kako ćeš ubediti sebe u to kad si ateista?
misliš na makija da ga ne iskvarimoЗакључати ову тему о патњи под хитно, ма шта закључати, обрисати, да не виде дјеца.
nisam mislila na tebe ličnoodakle ti to da sam ateista?
pogedaj samo koliko postova je nakucanoЗакључати ову тему о патњи под хитно, ма шта закључати, обрисати, да не виде дјеца.
Па наравно нек се бави политиком као и сви његови вршњаци, а не да гледа сојке.misliš na makija da ga ne iskvarimo
nek dete pumpaПа наравно нек се бави политиком као и сви његови нормални вршњаци, а не да гледа сојке.
čak ni prosečan vernik ne pada na tu foru žrtve a kamoli neverniknisam mislila na tebe lično
da preformulišem
kako ateista da ubedi sebe
nek dete pumpa
ona/i su ko mrgudi iz štrumpfova, sve mrzi, tako da je moguće da i ona pumpanema ni monalize
da ne pumpa i ona![]()