Kako se bolje nositi s patnjom?

samo nema modova, prepušteni smo sami sebi. pogubljene ovčice :D
Како нема, видиш да на смјену долазе са других пдф-ова да овдје отварају инспиративне и занимљиве теме које ће неријетко натући и читавих петнаест, двадесет порука.:lol:

Како нема, видиш да на смјену долазе са других пдф-ова да овдје отварају инспиративне и занимљиве теме које ће неријетко натући и читавих петнаест, двадесет порука.:lol:
a taj rad misliš :ok:
kad neće niko tako im treba, ova dvojica pretvoriše u subotarski blog samo još da se reše mene i makija
a kako mi se čini biće i to

a taj rad misliš :ok:
kad neće niko tako im treba, ova dvojica pretvoriše u subotarski blog samo još da se reše mene i makija
a kako mi se čini biće i to
Најбоље да се колективно преселимо на филозофију, бар имају биртију, а ова двојица нека остану овдје, забрињавајуће је што су изгледа отјерали и @aeternum , док су православци овдје били редовно ни она није изостајала, види се ко јој дражи. :lol:

:rotf:
Ни Реал се не би добро провео, тренинг је чудо, толико увјежбаних комбинација.
al zaista ne znam šta tripuju
ubediće nekog, promenit će mu mišljenje šta li, nastaće nekog novog, nisu izgleda obavešteni da nema novih ljudi već novih naloga.
dođe "nov" korisnik recimo sad sa nekom temom gde ima navodno neku dilemu šta misliš ko prvi dotrčava? ko je špic igrač?

Најбоље да се колективно преселимо на филозофију, бар имају биртију, а ова двојица нека остану овдје, забрињавајуће је што су изгледа отјерали и @aeternum , док су православци овдје били редовно ни она није изостајала, види се ко јој дражи. :lol:
ja polako se već selim
razbacao sam se ko g po livadi :D

ma ništa dok ne vrate jasnu, ovo je katastrofa

Back