KAKO SAOPSTITI MUSKARCU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa srednju tim pre... Srednja je nužno zlo. I stvarno je zlo... ovde. I mnogo sam bila dobra u tome što sam radila :) i uživala sam. Samo govorim o realnom motivu da uopšte dobijem diplomu.

Znam masu ljudi koji upisuju fakultete i škole isključivo zbog isplativosti, a da ih sama materija ne zanima aman trunq :(
Valjda je moguće i jedno i drugo?!

E, stvarno, el zakmečalo? Evo umreh od neizvesnosti, čije je? 'Će da bude neki davno izgubljeni ujak?

SINDI:
eeee..tvoja se mama udala pre emancipacije:lol:

nase se mame nisu razvodile, zar ne?:smile:

ma salim se ja..:)
samo stvarno mislim da je rano
Pa naravno da je rano,sta si mislila?Imam ja dosta ortakinja sa srednje sto su se poudavale(odma' posle srednje)i imaju decu,ali u tim godinama je suvise rano planirati brak.Zar nije bolje prvo malo menjati devojke i momke,izlaziti,uzivati dok si mlad,a ne vencati se mlad,dobiti dete,shvatiti da "to nije to i da smo jos mladi",razvesti se,itd....Mislim,lepo sto se devojka odlucila tako mlada na takav korak,ali ja licno mislim da je prerano.Znam licno neke ljude koji su se isto vencali jako mladi,dete doslo na svet....i ubrzo jedna strana shvatila da je premlada za brak i sve obaveze koje on donosi,da ne moze da zivi bez drustva,izlazaka,muvanja i svega ostalog sto ide uz to.Inace,secam se jedne devojke(moje nesudjene)koja se udala u februaru i pritom mi rekla da "joj je vreme da to uradi,jer je prosla sve u zivotu".Ja sam se iscerekao,jer kako neko mlad(22 godine)moze da prodje sve u zivotu,nije mi jasno.....

Pa evo, ja imam utisak da sam prošla sve u životu, ovdenak, pa mi se opet ne udaje... Radije bih na neko ludačko putovanje, ili na rad negde u Afriku, šta god je pristupačnije...
Ali imam prosce :lol: stvarno..... nekako ih privlačim. Što reče S. "A. je za zezanje, ti si za ženiti"... Sad, ne znam el to kompliment ili uvreda :confused:

bez obzira na tvoje zelje,ako on jos nije spreman nemoj da ga pritiskas jer ces sama sebi napraviti probleme,posvadjacete se i ko zna gde moze sve to da vodi...zato slusaj sta ti kazu ljudi...opusti se...ako se decko predomisli pravite decu ,ako ne- bice ih kasnije.. pozz

maricicak:
Zanima me vase misljenje? Problem ide ovako: imam 21 godinu, on 25. ja studiram, 3. godina faxa, on zavrsava studije, ceka ga posao posle, sve ok, , zivimo zajedno vec dve godine, volimo se, sve je super. Ja bih zelela da imam bebu i kad god pomenem tu temu on kaze, ajde da uzivamo jos malo, pa za godinu-dve.(jer njegov brat ima malog sina-antihrist). Meni je stvarno super sa njim, nemam na sta da se pozalim. Vec mi dosta izlazaka i provoda, to sam sve prosla i sad bih volela da se skrasim. Mislim da nemamo sta vise da cekamo?

P.S. Obozavam decu i uvek sam ih obozavala, cak i tog malog (kako on kaze antihrista) volim... jel moguce da mi je proradio materinski instikt?

Kakvo je vase misljenje?

Ma samo mu reci "ne moras da vadis, zasto da prekidas kada ti je najlepse ;) dragi" i uz malo srece... :lol:

Uh, bre, zeznuto je o tome TOLIKO razmisljati u 21 godini! Koliko god ti mislila da si se izludela i videla sve sto ti treba, ti si, veruj mi (kao i svima drugima) tek na pocetku! Nije to papagaj, pa da sutra kazes, e sad mi te je dosta, dacu te nekom, da bi mogla da se igras sa time.
VERUJ DA TI JOS UVEK NISI POTPUNO SVESNA STA TE CEKA, AKO SE "ZAROBIS" SA TIME SADA! Postaces svesna samo kada se to desi, a posle nema nazad!
Nemoj ga siliti, jer ces se posle toga samo lose provesti, i nikako drugacije, tj. ako se udas, neminovan ti je razvod! VERUJ MI!

Zdravo svima.Prvi put sam na nekom forumu, pa se nadam da mi necete zameriti ako pogresim nesto....mislim na slanje poruke i sl.Citam ove vase postove pa ne mogu da se otrgnem utisku da ste malo promasili temu.Nije pitanje da li da imam decu, nego sta da radim kada moje voljeno bice to ne zeli, a kada ce- ne znamo! Mislim da svako treba da ima bebu ili da se uda onda kada to zeli.Vidim da je devojka ozbiljna(poznajem jednu slicnu koja je vrlo racionalna i stalozena za svoje godine), odgovorna i nije razmazena...tipa:jao,kako cu ja sve to!?Ovde je problem sto njen decko jos uvek ne zeli takvu vrstu odgovornosti pa se vadi na neke glupe izgovore: mladi smo, sacekaj da se ja malo smislim i tako to.Alo, pa gde ste vi culi da ce musko da kaze: ZELIM DETE!Pa to nema ni u crtanom filmu,jer su oni zapravo velika deca i kad bi to moglo da se odlozi za sto godina, bilo bi super.Tada ce biti sigurno spremni.Nego curo, trazi ti drugog kandidata, a od ovog bezi ko djavo od krsta!Zar se nikome nije desilo da u trenutku strasti i zaljubljenosti ne cuje: zelim male djavolcice koji ce da lice na tebe!Toliko te volim!E kad to cujes, onda znaj da si nasla pravog i nisu bitni ni finansije ni karijera ni stan.Cini mi se da je vasa veza prilicno"dosadna" da je tako nazovem(bez uvrede) pa ti mislis da si sve u zivotu prosla pa je dete normalni sled dogadjaja.A njemu verovatno sve odgovara,jer koliko sam sve shvatila kod tebe je sve tip-top pa sto bi jedno bebce sve to pokvarilo ( razmislja ON).

maricicak:
Zanima me vase misljenje? Problem ide ovako: imam 21 godinu, on 25. ja studiram, 3. godina faxa, on zavrsava studije, ceka ga posao posle, sve ok, , zivimo zajedno vec dve godine, volimo se, sve je super. Ja bih zelela da imam bebu i kad god pomenem tu temu on kaze, ajde da uzivamo jos malo, pa za godinu-dve.(jer njegov brat ima malog sina-antihrist). Meni je stvarno super sa njim, nemam na sta da se pozalim. Vec mi dosta izlazaka i provoda, to sam sve prosla i sad bih volela da se skrasim. Mislim da nemamo sta vise da cekamo?

P.S. Obozavam decu i uvek sam ih obozavala, cak i tog malog (kako on kaze antihrista) volim... jel moguce da mi je proradio materinski instikt?

Kakvo je vase misljenje?
Izgleda da si bas zaljubljena u njega i da ga bas volis. Inace ti ne bi padale na um takve ideje. Nemoj da smoris vezu navaljivanjem, pusti da sve tece svojim tokom. I ne zamaraj mozak takvim pitanjima. Malo proputujte po svetu, pa onda pravite decicu. Meni je jedino to malo krivo, sto nismo malo vise putovali kad smo bili samo nas dvoje.

maricicak:

Kakvo je vase misljenje?
mogucje je... sve je mogucje!

Ne znam zasto toliko potencirate da je bitno da su finansije super?!Posla ima za onog ko hoce da radi,ali mogu da primetim da se u Srbiji bira posao i po njemu se procenjuju ljudi.Iz licnog iskustva znam da kada nesto zelis, nadjes nacina da to i ostvaris.To su samo glupi izgovori...a za parfem,markiranu torbu nadje se...E, to je po meni samo egoizam.Pa kada bi svi cekali da kupe stan,nadju dobro placen posao, onda ne bi decu ni pravili.Mislim da je bitna zelja za detetom, a godine nisu bitne.. Mozda je bolje biti mladja mama, pa kada se sagnes da vezes detetu pertle, bar te posle ne bole ledja..he,he-iz licnog iskustva.Pozdrav..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back