Moguce...

Mada nema nista u tome lose,sto osecas ti da je pravo vreme za klince,sto se tebe tice..i bas je to nekako lepo i cakano..Ti si verujem sazrela,sto se kaze "smirila" i sada bi da zasnujes porodicu i to je ok..Naravno nista se ne moze na silu,tako da..Iz njegove recenice,za godinu dve,se vidi da mozda nije spreman ili se momcic jos nije "iziveo"...

U svakom lsucaju vidim ja,bice to sve ok...Zene...To ce biti kao kada svakog okorelog nezenju nakon sto se ozenio pitaju,kako Vam je sada u braku,a on kaze:"Da sam znao da je biti u braku tako dobar osecaj,ozenio bih se jos pre pet godina..."...Tako da,
kada jednom bude spoznao radost dece i tog malog andjelka koji ce da lici na Vas oboje,da ima njegove okice,usne,da se smeje kao on,da ima dobru dusu kao njegov tata,ima da se ti nama javis da je dragi hteo da imate najmanje troje decice..
Salu na stranu,ako nije spreman,ne vredi forsirati...Ok,sto kazu ne forsirajjte,samo insistirajte...Daj mu jos malo vremena,ali ne bi bilo lose,da mozda sednete pa da se zaista dogovorite..Da kaze,draga,meni zaista su potrebne js te dve godine da "ludujem",ali posle toga se bacamo na pravljenje malih bebica zaozbiljno...