- Poruka
- 20.522
Pa dozovi neku mladjariju..Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa dozovi neku mladjariju..Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима
Ко призна, пола му се прашта.ja sam ovde samo zbog sehsa
Ne nego se pola dodaje.Ко призна, пола му се прашта.![]()
Не, једва нас се скупи за 2 на 2 за фудбал, а камо ли да неко проводи време на форумуPa dozovi neku mladjariju..![]()
Imas neke drugarice d`idemo svi u zezanje?
![]()
krstarica je zapravo dijagnoza. ljudi koje vidjas svakodnevno se definitivno razlikuju od krstasaЗа ових пар месеци сте ми се под кожу увукли. Не могу да замислим дан а да бар једном не уђем и не погледам шта пишете. Са неким корисницама и корисницима сам развио баш лепе односе. Већина нас има и "непријатеље" на форуму... Ал не би могао да замислим форум без гуслара рецимо иако сам га пријављивао за бан 10000 пута, морам признати
И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима
Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.
Крстарица![]()
А не слажем се брате, јесте истина да на интернету лакше можеш бити будала, правити 100 налога и испада а да ти релативно трне она ствар али опет кажем, има много паметних и лепих ствари због којих се враћаш на форумkrstarica je zapravo dijagnoza. ljudi koje vidjas svakodnevno se definitivno razlikuju od krstasa
e sad to sto je kod mnogih bolest uzela maha, to spada u nuspojavu
kad ne znaju dje je igranka...Не, једва нас се скупи за 2 на 2 за фудбал, а камо ли да неко проводи време на форуму
Мислиш да нисам причо друговима? Није то прича за велику већину њих :/
ma ne to, nego koji tvoj komsija ima svakodnevni uvid u svakojake stvari sto imas na krstarici?А не слажем се брате, јесте истина да на интернету лакше можеш бити будала, правити 100 налога и испада а да ти релативно трне она ствар али опет кажем, има много паметних и лепих ствари због којих се враћаш на форум
Ево нпр ови што се крсте јер сам ово написао. Ово је форум, то је делом и поента истог, свако искаже шта мисли и не слажу се сви са тим шта си ти хтео рећи
Koje godiste je ta ekipa?Не, једва нас се скупи за 2 на 2 за фудбал, а камо ли да неко проводи време на форуму
Moraju...Još da nema supermodova koji prestrogo sude, gdje bi mi bilo kraja.
![]()
И ти ми причаш о зависности. На овом форуму сам 19 година.За ових пар месеци сте ми се под кожу увукли. Не могу да замислим дан а да бар једном не уђем и не погледам шта пишете. Са неким корисницама и корисницима сам развио баш лепе односе. Већина нас има и "непријатеље" на форуму... Ал не би могао да замислим форум без гуслара рецимо иако сам га пријављивао за бан 10000 пута, морам признати
И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима
Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.
Крстарица![]()
Maa, zezaju te ovi matorci ovde bree, zavide ti na godinama.. pa se kao prave stare 'džombe', a ti si kao ,,gušter,, kao u vojsci...Не, једва нас се скупи за 2 на 2 за фудбал, а камо ли да неко проводи време на форуму
А не слажем се брате, јесте истина да на интернету лакше можеш бити будала, правити 100 налога и испада а да ти релативно трне она ствар али опет кажем, има много паметних и лепих ствари због којих се враћаш на форум
Misliš da ima toga ?Cuvaj se klonova od Taba...
Dobronameran savet.
prvi put vidim temu, zanimljivo :=
To su roboti ti botovi i klonovi i administratori i phpMisliš da ima toga ?
Pa to su " dečije bolesti "..od kojih ne može da boluje baš svatko
![]()