Како сам заволео Крстарицу

Pa dozovi neku mladjariju.. ;) :p Imas neke drugarice d`idemo svi u zezanje? :cool:
Не, једва нас се скупи за 2 на 2 за фудбал, а камо ли да неко проводи време на форуму

Мислиш да нисам причо друговима? Није то прича за велику већину њих :/

За ових пар месеци сте ми се под кожу увукли. Не могу да замислим дан а да бар једном не уђем и не погледам шта пишете. Са неким корисницама и корисницима сам развио баш лепе односе. Већина нас има и "непријатеље" на форуму... Ал не би могао да замислим форум без гуслара рецимо иако сам га пријављивао за бан 10000 пута, морам признати

И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима

Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.

Крстарица❣️
krstarica je zapravo dijagnoza. ljudi koje vidjas svakodnevno se definitivno razlikuju od krstasa

e sad to sto je kod mnogih bolest uzela maha, to spada u nuspojavu

krstarica je zapravo dijagnoza. ljudi koje vidjas svakodnevno se definitivno razlikuju od krstasa

e sad to sto je kod mnogih bolest uzela maha, to spada u nuspojavu
А не слажем се брате, јесте истина да на интернету лакше можеш бити будала, правити 100 налога и испада а да ти релативно трне она ствар али опет кажем, има много паметних и лепих ствари због којих се враћаш на форум

Ево нпр ови што се крсте јер сам ово написао. Ово је форум, то је делом и поента истог, свако искаже шта мисли и не слажу се сви са тим шта си ти хтео рећи

А не слажем се брате, јесте истина да на интернету лакше можеш бити будала, правити 100 налога и испада а да ти релативно трне она ствар али опет кажем, има много паметних и лепих ствари због којих се враћаш на форум

Ево нпр ови што се крсте јер сам ово написао. Ово је форум, то је делом и поента истог, свако искаже шта мисли и не слажу се сви са тим шта си ти хтео рећи
ma ne to, nego koji tvoj komsija ima svakodnevni uvid u svakojake stvari sto imas na krstarici?
ovde se za jedan dan obradi svakojaka tema koja prosecnom ne-forumasu dnevno promakne.

trenutna od pre par minuta

krsta.jpg

За ових пар месеци сте ми се под кожу увукли. Не могу да замислим дан а да бар једном не уђем и не погледам шта пишете. Са неким корисницама и корисницима сам развио баш лепе односе. Већина нас има и "непријатеље" на форуму... Ал не би могао да замислим форум без гуслара рецимо иако сам га пријављивао за бан 10000 пута, морам признати

И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима

Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.

Крстарица❣️
И ти ми причаш о зависности. На овом форуму сам 19 година. :lol:

Не, једва нас се скупи за 2 на 2 за фудбал, а камо ли да неко проводи време на форуму

Мислиш да нисам причо друговима? Није то прича за велику већину њих :/
Maa, zezaju te ovi matorci ovde bree, zavide ti na godinama.. pa se kao prave stare 'džombe', a ti si kao ,,gušter,, kao u vojsci...
Svi su oni to prošli, odbolovali ,,dečije bolesti,, ali nisu hteli da to živopišu, kao ti ?

Na forumu se vidi IP sa kojeg pišeš.. Klonovi se brzo uoče...

Znam kako sam stigla ovde i baš zanimljivo da pre toga nikada nisam čula za Krstaricu.
Tražeći na google komšiju iz babinog sela, starog dobrog drugara, ukucavala sam njegove podatke i jedino mi je izbacivalo kao vezu sa njim da je ovde na forumu. Čak je tad bio i Moderator 😄
Uglavnom, ja sam njega pronašla, i od tad sam ostala ovde .

Ali da mi nije palo na pamet da ga potražim, ja stvarno ne znam da li bih ikada igde čula za Krstaricu.

Back