Како сам заволео Крстарицу

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
За ових пар месеци сте ми се под кожу увукли. Не могу да замислим дан а да бар једном не уђем и не погледам шта пишете. Са неким корисницама и корисницима сам развио баш лепе односе. Већина нас има и "непријатеље" на форуму... Ал не би могао да замислим форум без гуслара рецимо иако сам га пријављивао за бан 10000 пута, морам признати

И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима

Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.

Крстарица❣️

За ових пар месеци сте ми се под кожу увукли. Не могу да замислим дан а да бар једном не уђем и не погледам шта пишете. Са неким корисницама и корисницима сам развио баш лепе односе. Већина нас има и "непријатеље" на форуму... Ал не би могао да замислим форум без гуслара рецимо иако сам га пријављивао за бан 10000 пута, морам признати

И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима

Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.

Крстарица❣️
Drago mi je da ti je vreme koje provodiš na Forumu prijatno. Ni sama se ne bih vraćala na mesto ako mi ono, i ljudi koje ga čine ne prijaju, a evo, dolazim... prilično često!
:cvet:

Bless Jason Watkins GIF by Mammoth Screen

Крстарица❣️
Cuvaj se klonova od Taba...
Dobronameran savet.

Крстарица❣️
Meni je zanimljivo kada naletim na hepo kockice forumaše.
Pa, dobro... Nemojte odmah na tu neku negativnu stranu kad vidite da se radi o osobi koja traži i gleda dobro u ljudima, a i uspela je u tome, očito! :cvet:
deco , znate šta , svi ste lepi i pametni :vzagrljaj:

@bernardo i @Samsonight jednostavno ne pripadaju u gore navedene
Pa... slažem se... bar za moj slučaj.
Imam utisak da me mnogi mnogo ne uzimaju u obzir, ali bar nemam ni neprijatelje.
Tome pridodajem i činjenicu da nisam svakodnevno tu, i da se mnoge stvari razvodne i izgube smisao dok se ja opet javim,
ali zaista... nekako ne postoji više osoba, stara ili nova na Forumu, a da mi ne može biti draga.

Pa, dobro... Nemojte odmah na tu neku negativnu stranu kad vidite da se radi o osobi koja traži i gleda dobro u ljudima, a i uspela je u tome, očito! :cvet:
Nije negativna, naprotiv. Ali priznajmo da kad smo bili mlađi stvari i ljudi su nas više oduševljavale. U tom smislu je bio moj komentar. Lepo je to što Bernardo ima razna interesovanja, ali @bernardo, politika nije za tvoje godinice. Politika nije ni za čije godine, ali matori misle da im izvesno iskustvo daje i znanje, a nemaju svest o trivijalnosti takvih priča. Nemoj da upadneš u zamku političarenja, nadiđi to na vreme.

Poslednja izmena:
Nije negativna, naprotiv. Ali priznajmo da kad smo bili mlađi stvari i ljudi su nas više oduševljavali. U tom smislu je bio moj komentar. Lepo je to što Bernardo ima razna interesovanja, ali @bernardo, politika nije za tvoje godinice. Politika nije ni za čije godine, ali matori misle da im izvesno iskustvo daje i znanje, a nemaju svest o trivijalnosti takvih priča. Nemoj da upadneš u zamku političarenja, nadiđi to na vreme.
izvini , ali i on će doći u naše godine

Nije negativna, naprotiv. Ali priznajmo da kad smo bili mlađi stvari i ljudi su nas više oduševljavali. U tom smislu je bio moj komentar. Lepo je to što Bernardo ima razna interesovanja, ali @bernardo, politika nije za tvoje godinice. Politika nije ni za čije godine, ali matori misle da im izvesno iskustvo daje i znanje, a nemaju svest o trivijalnosti takvih priča. Nemoj da upadneš u zamku političarenja, nadiđi to na vreme.
Zapravo, kako starim... sve više se iskreno oduševljavam ljudima. Ranije su me plašili.

Politika... pa, izgleda da se njome moramo svi kao društvo pozabaviti u jednom trenutku. Ma koliko prljava, tj. ma koliko je prljavom nama predstavljali, ona se odnosi na sve nas, tako da... prljavi su mnogi poslovi koje radimo svakodnevno, pa smo ipak ljudi.
Mislim da nam predstoji vreme kad i čistunci moraju da se podruže sa tom politikom da bi se desilo nešto u korist svih.

Back