gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
За ових пар месеци сте ми се под кожу увукли. Не могу да замислим дан а да бар једном не уђем и не погледам шта пишете. Са неким корисницама и корисницима сам развио баш лепе односе. Већина нас има и "непријатеље" на форуму... Ал не би могао да замислим форум без гуслара рецимо иако сам га пријављивао за бан 10000 пута, морам признати
И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима
Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.
Крстарица
И старије и млађе, и мушко и женско, сви су ми некако постали домаћи и доживљавам их као "своје". Ови форуми су најидеалније друштвене мееже. Огромна је штета што млађе генерације време не проводе на форумима
Мниги занимљивих и нових ствари и сазнања из ооште културе рецимо сам научио у ових последњих пар месеци, од керамике до јана хуса.
Крстарица