KAKO SAM UPOZNAO ALEKSANDRA VUCICA

_011_

Poznat
Banovan
Poruka
9.445
Ма пусти га - лаже фуњара-комуњара........ахахаха........

Јеси вид'о Мито како лаже банда жута.

Ус*али се од најављеног митинга па сад се као и ЛДП-еовци учлањују у СНС, а све наравно са циљем да народу огаде све опозиционе опције, а посебно најјачу.

Ode srce ...

Ističe se
Banovan
Poruka
2.062
Hiljadu puta mi to nabijate na nos, bednici, hiljadu puta sam rekla da je moj glas jos kod RADIKALA, da nisam imala prilike da dam glas za SNS, DA NIISAM CLAN, da ne znam gde se u mom gradu nalaze prostorije stranke, i da nikad necu biti clan nijedne partije, pa da je osnuje i moj rodjeni otac!

Dokle vise?

Hoces li da ti se zakunem u jedino dete da je ovo istina?

Hoces?

KUNEM SE, i nek ti je prosto, ali, prestani vec jednom da me prozivas da sam clan!!!

Yebote, sta se palis ???.........pa sta ima lose u tome sto si clan SRS ????

:eek::eek::eek:

Ode srce ...

Ističe se
Banovan
Poruka
2.062
Јеси вид'о Мито како лаже банда жута.

Ус*али се од најављеног митинга па сад се као и ЛДП-еовци учлањују у СНС, а све наравно са циљем да народу огаде све опозиционе опције, а посебно најјачу.

Batice.......vidimo se na mitingu :bye:

Yebiga......vi sto ste od prvog dana u SNS , bicete u masi , a ja cu , direktno iz LDPa , na binu kod Ace .......life is a bitch :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Hiljadu puta mi to nabijate na nos, bednici, hiljadu puta sam rekla da je moj glas jos kod RADIKALA, da nisam imala prilike da dam glas za SNS, DA NIISAM CLAN, da ne znam gde se u mom gradu nalaze prostorije stranke, i da nikad necu biti clan nijedne partije, pa da je osnuje i moj rodjeni otac!

Dokle vise?

Hoces?

KUNEM SE, i nek ti je prosto, ali, prestani vec jednom da me prozivas da sam clan!!!
Nemoj d se vadiš, jasno je k'o dan da si SNS.

Lepi Bora

Buduća legenda
Poruka
38.423

Dokle vise?

Hoces?

Daj , bre , ti si jedna od retkih normalnih osoba , sta ti bi odjednom . :eek:

Evo vidi mene - JA sam bio clan LDPa , kacio sam bilbordere ,, Barace Obmana budi bog s nama ,, , pevao sam ,, Cedo Baracino ,, ... na istocnom zidu kuce postavio sam Merdzanov .. pardon Cedin ... poster ... po ulicama Bgd sam trabunjao ,, Ko ne voli Cedu ne voli sam sebe ,, ... nagovorio sam baba Radosiju i Ziku Derpeta da nose majcu ,, Ozeni me Cedo ,, ... i sad sve pade u vodu zbog Karleuse .. i 1000 eura .. :rumenko:

Sta da se radi , clanstvo LDPa se osipa .. dobili osip ..:manikir:

mar_comm

Elita
Poruka
24.456
To ćemo telefonom. Preporuke i kraj. :lol:

Не може то тако,
мораш да потпишеш приступницу,
па да се дружиш мало,
па да идеш на трибине, промоције,
па да кеНиЈаш свугде (к'о кокошка по авлији или Шоми и Сале по Крсти),
на сваком месту и у свако време
ДА СУ тОМА И ВУћКО ЈЕДИНИ, НАЈБОЉИ, НАЈПАМЕТНИЈИ, НАЈПОШТЕНИЈИ
и тако ....

И тек онда можеш да се надаш да ће да те прихвате ...

Ево, Дадашин ће да престане да "блогује" на Б92 и
моНУментално да преЏе за "колумнисту" - плаћеног наравно, у Правди ...

Хбте, могу мислити колико је Б02 погоЏен овим изненадним трансфером ...
Промениће име у Б82 ....

*BILJA*

Buduća legenda
Poruka
32.193
Nemoj d se vadiš, jasno je k'o dan da si SNS.

JA ne mogu biti SNS, ja sam simpatizer SNS-a, nisam CLAN, nikad nisam poricala da sam za SNS?
Sta da se vadim? Tebi, Jomu, Reg, pa vi ste ti koji ste narodu oteli i crno pod noktom ako nicim drugim ono glasom za protuve i lopve, i ti ces meni da kazes da se vadim, tako sto me terate da se kunem u dete? Imate decu, nadam se....

Reg

Elita
Poruka
24.713

Dokle vise?

Hoces?

Biljoooo, šta ti je, ne kuni se, nemam pojma da li si ili nisi član, pitam samo.

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Не може то тако,
па да се дружиш мало,
и тако ....

Aaaaa, ne! Prvo pos'o, pa onda ljubav. :mrgreen:

Lepi Bora

Buduća legenda
Poruka
38.423
JA ne mogu biti SNS, ja sam simpatizer SNS-a, nisam CLAN, nikad nisam poricala da sam za SNS?
Sta da se vadim? Tebi, Jomu, Reg, pa vi ste ti koji ste narodu oteli i crno pod noktom ako nicim drugim ono glasom za protuve i lopve, i ti ces meni da kazes da se vadim, tako sto me terate da se kunem u dete? Imate decu, nadam se....

Oni su pristalice istopolnih brakova ...

Ode srce ...

Ističe se
Banovan
Poruka
2.062
Не може то тако,
па да се дружиш мало,
и тако ....

И тек онда можеш да се надаш да ће да те прихвате ...

Ево, Дадашин ће да престане да "блогује" на Б92 и
моНУментално да преЏе за "колумнисту" - плаћеног наравно, у Правди ...

Хбте, могу мислити колико је Б02 погоЏен овим изненадним трансфером ...
Промениће име у Б82 ....

Nista od svega navedenog nije potrebno.........sve se preskace , kada ti je prikan kum Ace Vucica.........:per:

Taj put je rezervisan za sitne chimbenike...a prikani , kumovi, ortaci i prijatelji idu precicom........

Dogodine na vlasti ......SNS
:super::super::super::super: