- Poruka
- 233.732
Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo ako razumeš malo engleski mogao bi da shvatiš to za par sekundi..Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
Sa nekog razloga većina Srba veruje da će se Tramp manje neprijateljski odnositi prema Srbiji nego režimi koji su proizašli i političkog miljea kojima pripadaju Bajden i Haris.Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
Шта мислиш колики је проценат оних који воле Бајдена или Трампа , ја бих убацио и треће који мрзе оба...Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
Bilo i srba koji su me 99 sacekali posle povlacenja sa majicama"nato hvala sto si me oslobodio"Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
Neko razmišlja svojom glavom, a neko tuđom.Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
Ima i takvih, ali mislim da je većini bliži Tramp.Шта мислиш колики је проценат оних који воле Бајдена или Трампа , ја бих убацио и треће који мрзе оба...или су равнодушни према Американцима генерално.
Verovatno zato što je bahat.Ima i takvih, ali mislim da je većini bliži Tramp.
Na osnovu cega si ti otvorio ovu glupu temu? Po pravilniku?Шта мислиш колики је проценат оних који воле Бајдена или Трампа , ја бих убацио и треће који се мрзе оба...или су равнодушни према Американцима генерално.
Ka o rusofil ne vjerujem Putinu,a da cu vjerovati Trampu ili Bajdenu.Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
LolKo voli demokratiju, ljudske slobode, pravnu državu, funkcionalne institucije i nezavisne medije, verovatno će više voleti Bajden/Haris kombinaciju (mada su i oni daleko od idealnog).
Ko voli istočne despotije, tiranine, represiju, progon neistomišljenika, neslobode, medijski mrak, gulag i dogmatska verovanja, više će voleti Tramp/Mask kombinaciju.
Tako da, to je to![]()
Pogrešnog pitaš...Na osnovu cega si ti otvorio ovu glupu temu? Po pravilniku?
Ti nas stvarno mrziš?Sta kaze Jadranka Jolic? Jel' i Trampo iz Republ'ke Srbske?
Lol
Zar ima još neko da vjeruje u ovo?
PS.Znači po tebi Amerikanci glasali na izborima za tiraniju.Smanji malo te nezavisne cnn medije ispadaš prenaivan...
Nemoj me pogrešno shvatiti ali pojam "duboka država" ne potiče od nas već od samih Amerikanca.Prosto sada već i ptice na grani znaju da američki predsjednici imaju veoma ograničenu realnu moć kod odlučivanja.Tako da od urušavanja američkih institucija nema ništa vjeruj mi.On udara u pristrasne medije, društvene mreže, udara u sistem koji je mnogo grešio u poslednjih nekoliko godina, u lobije i finansijere kojima nije cilj demokratija već isključivo interes pojedinaca ne SAD kao države.Ni Tramp tu nije imun, predsjedničke kampanje se plaćaju od nekoliko hiljada različitih izvora.I tu postoje jači i slabiji igrači sve zavisno koliko je jak lobi.Znamo da je recimo izraelski uvjek u top 3 ma ko bio na vlasti.Naftni, IT sektor nekada stub razvoja SAD svi su u krizi ,samo vojni šljaka bez krize a uloženi novac u Ukrajinu se ne vraća.Isto tako treba reći da je Tramp dobio izbore na vrlo jasnim temama i obećanjima oko imigracione poltike i i vraćanju SAD na pijedestal Boga prodaje- proizvodnje nafte i gasa.Uz ameriĉko oružje to su glavni pokretači industrije.Oružje će šutati isprepadanoj Evropi, opet američki narativ koji svjesno furaju, dok sa Rusima potpisuju dugoročni mir i dil , pri tome možda čak i dogura do nobelove nagrade za mir.To nema veze sa tiranijom već konceptom jedne druge Amerike iz epohe slavnih 70-90 ih godina.Ta je Amerika izvoznik Prljavog Harija i Rokija a ne NEOliberalnih vrednosti.Pa i kod nas ljudi nisu glasali za tiraniju kad su birali Vučića.
Nego je on na kvarno odlučio da uspostavi autokratiju i uništio institucije. Bukvalno sve isto rade Tramp i Mask.
Ti sad u americi nemaš instituciju koja nešto radi, za sve se pitaju njih dvojica. Ako hoćeš nešto da završiš, njih zoveš, nemaš potrebe da posetiš bilo koju instituciju.
Tako da je tvoj odgovor - da, glasali su za tiraniju. Samo oni to naravno još ne znaju, mi znamo jer smo prošli kroz sve to. Jbg, ispalili se ljudi. Ali ja sam to govorio na vreme, ko im je kriv kad mene ne slušaju![]()
A neko čaršijskom.Neko razmišlja svojom glavom, a neko tuđom.
Zato sto ovi drugi dobijaju 150 puta vise para od srpske Sluzbe.Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris. Drugima je opet bliži Tramp. Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote?
to nisu srbi vec poput tebe ''srbi''Recimo ima Srba kojima su bliži Bajden i ona Kamala Haris.
mnogima u svetu je on blizi, samo globalistima i kolonijalistima je bliza demorkatska ubilacka opcijaDrugima je opet bliži Tramp
zato sto nisu srbi i ne smatram ih izdajnicima, kome je bliza demorkatska banda u usa taj je dusmanin srbije . recimo sanckije 92ge, pomoc aliji ,99te bombardovanje, i sve ucene koje rade dan danas prema nama kao za nase dobro i na nsem putu do toboz eu - briselski sporazum i slicno...Zašto su oni prvi izdajnici i strani plaćenici, a drugi patriote
Gdje se upisuje, tj.vrši upis u te patriote?Zato sto ovi drugi dobijaju 150 puta vise para od srpske Sluzbe.
U Srbiji, ko dobija vise para od Sluzbe, taj je patriota.
Kod BIA-e.Gdje se upisuje, tj.vrši upis u te patriote?
A onda ne ispunjavam uslove. Na žalostKod BIA-e.
Svako ko se upise kod njih, patriota je.
Cim se upises, daju ti sliku Vucica i Putina da ih drzis iznad kreveta, kao ikone.