kako sa sony kamere na disk?

dekile

Početnik
Poruka
20
Pozdrav svima!!!
Skoro sam kupio kameru Sony HC19E. Uz nju sam dobio i USB kabal i probao sam sa nekim njihovim softverom da prebacim snimke sa kasete na komp i da narežem na disk. Nekako sam se snašao, ali moja rezolucija je bila smešna (352*240). Da bi dobio veću rezoluciju kupio sam firewire karticu, i sada sa rezolucijom nemam problema. Problem je u tome sto bilo koji program preko kog pokusam da capture-jem snimak duži do 17-18 minuta deli snimak na nekoliko delova, tj. maximum koji mogu da capture-jem je 17-18 minuta. Šta da radim kada je moj snimak duži? Kako da moj snimak sa kamere koji traje oko 40 minuta prebacim na comp kao jedan ili ako ne mogu da prebacim kao jedan, kako da ga sastavim tako da na disku to bude jedan snimak?
pozdrav još jednom!
Dejan
 
Ok. Imam Premier 6 i našao sam opciju capture limit koji mogu da isključim ili promenim. Ali bilo koju vrednost da upišem on i dalje posle 18 minuta izbacuje prozor da je fajl dostigao maximum.
U help-u sam pročitao da limit zavisi od kartice i veličine harda i ostalih sitnica, i pošto sam ja na minimumu za ovakve stvari (komp je kupljen pre 3 godine kao nešto tada super jako) da li je moguće da zbog toga staje posle 18 minuta?
Ako je sve to tako i ako moram veće snimke da sastavljam iz više manjih možeš li mi napisati neki najprostiji put za tako nešto. Stvarno mi je glupo da snimak od 45 minuta stavljam kao 3 manja snimka i da svaki put posle 18 minuta uključujem kao novi film a ustvari nastavak prethodnog.
Zorane, HVALA TI !!!!!!!!
pozdrav
 

Back
Top