Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko zna, postoji li program koji ce mi omoguciti neke modifikacije u real time. Naime, potrebno mi je da mogu kontrolisati mikrofon uzivo, npr da ima eho i slicno. i jos nesto kako pojacati signal sa dinamickog mikrofona, da se bolje cuje
Za program ne znam a da bi pojacao signal uradi sledece: Start > Settings > Control Panel > Advanced > Options > Properties (stikliraj microphone) > Ok > Options > Advanced Controls (ispod microphone pojavice se advanced) > Advanced (stikliraj 1 Mic Boost).
imas takvih programa brdo.
Prerazi malo google.
ja sam cak imao neki program koji je menjao glas pa zvucis kao mladja zena, starija zena, deda, decko itd i imao je niz ekvilajzera za igranje i stelovanje.
Caoss ja sam nedavno kupio mikrofon marke filips mislio sam da je dobar ali je jako slabo cuje na kompu a kada ga spojim na pojacalo cuje se izvanredno a selektiran mi je 1 microfon boost preporucite mi neki program PLEASE!!!!
Za program ne znam a da bi pojacao signal uradi sledece: Start > Settings > Control Panel > Advanced > Options > Properties (stikliraj microphone) > Ok > Options > Advanced Controls (ispod microphone pojavice se advanced) > Advanced (stikliraj 1 Mic Boost).
pa druze moj nisam ja retardiran. Ja sam naveo "dinamički" a ne konderzatorski mikrofon.
To mi je uklučeno, ali je opet slab signal, a li to mi nije ni bitno , neki eho-procesor mi je bitniji. A google sam preteso uzduž i poprjeko ništa, zato sam se i obratio ovdje da mi poognete, a ne da me učite osnovne stvari i saljete na Google, u svakom slučaju hvala
S poštovanjem, Demon
Caoss ja sam nedavno kupio mikrofon marke filips mislio sam da je dobar ali je jako slabo cuje na kompu a kada ga spojim na pojacalo cuje se izvanredno a selektiran mi je 1 microfon boost preporucite mi neki program PLEASE!!!!
pa to je ono sto ti ja govorim, ti imaš D I N A M I Č K I mikkrofon, koji ide direktno na pojačalo, a ad bi ga korsitio na PC moras imati predpojačalo,.
Savjet, Kupi kondezatorski mikrofon
ako ne znaš šta je otiđi u radnju i traži mikrofon za PC
pa druze moj nisam ja retardiran. Ja sam naveo "dinamički" a ne konderzatorski mikrofon.
To mi je uklučeno, ali je opet slab signal, a li to mi nije ni bitno , neki eho-procesor mi je bitniji. A google sam preteso uzduž i poprjeko ništa, zato sam se i obratio ovdje da mi poognete, a ne da me učite osnovne stvari i saljete na Google, u svakom slučaju hvala
S poštovanjem, Demon
Nemoj da se odmah ljutis nekim ljudima su potrebna detaljna objasnjenja, a nisam obratio paznju da je u pitanju dinamicki mikrofon. Sto se signala tice nista bez predpojacala, a sto se tice eha ima program koji se zove "Reason" ja sam ga imao i provereno ima tu opciju.