kako sa mikrofonom

demonus

Početnik
Poruka
50
Da li neko zna, postoji li program koji ce mi omoguciti neke modifikacije u real time. Naime, potrebno mi je da mogu kontrolisati mikrofon uzivo, npr da ima eho i slicno. i jos nesto kako pojacati signal sa dinamickog mikrofona, da se bolje cuje

Za program ne znam a da bi pojacao signal uradi sledece: Start > Settings > Control Panel > Advanced > Options > Properties (stikliraj microphone) > Ok > Options > Advanced Controls (ispod microphone pojavice se advanced) > Advanced (stikliraj 1 Mic Boost).

imas takvih programa brdo.
Prerazi malo google.
ja sam cak imao neki program koji je menjao glas pa zvucis kao mladja zena, starija zena, deda, decko itd i imao je niz ekvilajzera za igranje i stelovanje.

Caoss ja sam nedavno kupio mikrofon marke filips mislio sam da je dobar ali je jako slabo cuje na kompu a kada ga spojim na pojacalo cuje se izvanredno a selektiran mi je 1 microfon boost preporucite mi neki program PLEASE!!!!

Deky75:
Za program ne znam a da bi pojacao signal uradi sledece: Start > Settings > Control Panel > Advanced > Options > Properties (stikliraj microphone) > Ok > Options > Advanced Controls (ispod microphone pojavice se advanced) > Advanced (stikliraj 1 Mic Boost).

pa druze moj nisam ja retardiran. Ja sam naveo "dinamički" a ne konderzatorski mikrofon.
To mi je uklučeno, ali je opet slab signal, a li to mi nije ni bitno , neki eho-procesor mi je bitniji. A google sam preteso uzduž i poprjeko ništa, zato sam se i obratio ovdje da mi poognete, a ne da me učite osnovne stvari i saljete na Google, u svakom slučaju hvala
S poštovanjem, Demon

Deni_kristo:
Caoss ja sam nedavno kupio mikrofon marke filips mislio sam da je dobar ali je jako slabo cuje na kompu a kada ga spojim na pojacalo cuje se izvanredno a selektiran mi je 1 microfon boost preporucite mi neki program PLEASE!!!!

pa to je ono sto ti ja govorim, ti imaš D I N A M I Č K I mikkrofon, koji ide direktno na pojačalo, a ad bi ga korsitio na PC moras imati predpojačalo,.
Savjet, Kupi kondezatorski mikrofon
ako ne znaš šta je otiđi u radnju i traži mikrofon za PC

demonus:
pa druze moj nisam ja retardiran. Ja sam naveo "dinamički" a ne konderzatorski mikrofon.
To mi je uklučeno, ali je opet slab signal, a li to mi nije ni bitno , neki eho-procesor mi je bitniji. A google sam preteso uzduž i poprjeko ništa, zato sam se i obratio ovdje da mi poognete, a ne da me učite osnovne stvari i saljete na Google, u svakom slučaju hvala
S poštovanjem, Demon
Nemoj da se odmah ljutis nekim ljudima su potrebna detaljna objasnjenja, a nisam obratio paznju da je u pitanju dinamicki mikrofon. Sto se signala tice nista bez predpojacala, a sto se tice eha ima program koji se zove "Reason" ja sam ga imao i provereno ima tu opciju.

Back