- Poruka
- 239.890
Узрок проблема ме не занима, занима ме град без паса.
Pasa je uvek bilo i uvek ce biti.
- - - - - - - - - -
Зашто?
Moguce da je zbog toga sto je besplatno, pa niko nije mogao da se ugradi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Узрок проблема ме не занима, занима ме град без паса.
Зашто?
Pasa je uvek bilo i uvek ce biti.![]()
Ne čitaš, Blajbi, ne čitaš.
Lepo piše: projekat BESPLATNE kastracije/sterilizacije.
Alo misliš da postoji jeftinije od besplatnog, onda ok.
Najverovatnije zato što, kako reče Dlugomir, niko ne može da se ugradi.Зашто?
I to "besplatno" se mora OD NEGDE platiti....Od poreza, budzeta, priloga....
Nicega nema besplatnog u kapitalizmu.
То те весели?
Naravno, ja volim pse. ;D
A na sta si ti mislila kad si navela da zelis grad bez pasa?Пас је и чивава и перо преса канарио. Увек ми је било нејасно шта замишљате кад кажете - пас.
Zao mi je zbog toga.Иначе, ја их не волим.
Naravno, ja volim pse.
A na sta si ti mislila kad si navela da zelis grad bez pasa?
- - - - - - - - - -
Zao mi je zbog toga.
I ja volim pse, uvek sam ih imao i imam i danas.
ALI NISAM BOLECIV prema njima.
Ako neko odbaci psa, i niko drugi ga nece - sta raditi?
Ima samo jedan HUMANI PUT: uspavati bezbolno psa.
I tako je za sve najbolje.
I najjeftinije.
Motkom?
Без луталица. Ове власничке морам да трпим, мада и ту има проблематичних и то доста. И паса и власника.
- - - - - - - - - -
Што ти је жао?
Помири се са чињеницом да таквих као ја има и то више него што мислиш.
Na šta si mislila kad moraš da ih trpiš? Da li sa njima imaš neki problem? Ne mislim na one druge što si navela, problematične.
Ja ih imam 8 na dve lokacije. Kući 2 a na salašu 6. Niko ne mora da trpi zbog mojih pasa. Zašto? Zato što sa njima nema niko kontakt sem nas ukućana.
Идеално би било када би псе имали искључиво људи који живе на салашу.
I to je tačno ali nije nikakav problem ako psa držiš u dvorištu svoje kuće. Da je on zatvoren i da ne može pobeći i nauditi nekome.
Kad kazes da moras da ih trpis to zapravo znaci da bi u dubini volela da ni njih nema?Без луталица. Ове власничке морам да трпим, мада и ту има проблематичних и то доста. И паса и власника.
Znam da ima dosta takvih ljudi. Zao mi je jer znam da bi bila srecnija kad bi volela pse. Ja samo zelim da svi ljudi budu srecni. A i svi psi.Што ти је жао?
Помири се са чињеницом да таквих као ја има и то више него што мислиш.

Na pse.Ниси одговорио на моје питање.
На шта мислиш кад кажеш да волиш псе?

Kad kazes da moras da ih trpis to zapravo znaci da bi u dubini volela da ni njih nema?
Znam da ima dosta takvih ljudi. Zao mi je jer znam da bi bila srecnija kad bi volela pse. Ja samo zelim da svi ljudi budu srecni. A i svi psi.
Na pse.![]()
Ja generalno volim zivotinje, a naravno da postoje rase koje su mi blize od drugih. Drugo nije glupo, samo ti nisi shvatila - ja ti zelim srecu.Крећемо од задњег одговора који одсликава тотални недостатак критеријума. Сви ти се свиђају, па то је немогуће.
Друго је толико глупо да ни коментар не могу да срочим.
Што се првог тиче - не, не би ми недостајали.
- - - - - - - - - -
И не треба ми никакво дубинско преиспитивање, кажем ти директно да их не волим.

Ja generalno volim zivotinje, a naravno da postoje rase koje su mi blize od drugih. Drugo nije glupo, samo ti nisi shvatila - ja ti zelim srecu.
I to je povezano s onim prvim, odnosno sad poslednjim sto si napisala. Ljudi koji vole su srecniji. Probaj, videces.![]()
Volis mace? I to je lepoНе млати. Више љубави има у мом случајном сусрету са пијачном мачком него у сто равнодушних керећих извођења ради мале и велике нужде.

Пас је и чивава и перо преса канарио. Увек ми је било нејасно шта замишљате кад кажете - пас.
- - - - - - - - - -
Иначе, ја их не волим.
Volis mace? I to je lepo![]()
Не млати. Више љубави има у мом случајном сусрету са пијачном мачком него у сто равнодушних керећих извођења ради мале и велике нужде.
To što ih ti ne voliš to je to je ok i to se vidi iz tvog pisanja. Jer onda svi treba da ne vole pse da bi ti bila zadovoljna.