forgotten vampire
Primećen član
- Poruka
- 558
Zivim u jednoj lepoj porodici. Nemamo nikakve tajne i svako sa svakim moze ljudski da razgovara. Nije to neka savrsena porodica, cesto se i svadjamo, ali bitno je da je puno razumevanja medju nama. Jedina stvar koja meni rusi sve jeste moja mladja sestra. S obzirom na to da sam prilicno lenja, neodgovorna, tvrdoglava i verovatno "crna ovca", svi mi pomalo skrecu paznju na to da treba malo da se promenim.Ok. Pokusavam da budem bolja. Ali ta mladja sestra (i to samo god. dana mladja od mene) koja bi trebalo najvise da bude na mojoj strani-cini mi se da me ne voli. Ponasa se prema meni kao da je starija 10 god. i stvarno me cesto "ujede za srce". Ja se s njom lepo slazem, ali ponekad pretera. Meni je dosta jedna starija sestra, ne trebaju mi dve! To sam i njoj rekla, ali ona nastavlja po svome-po ceo dan samo skrece paznju mami na mene, kaze kako sam ovakva ili onakva... Normalno da ne mogu da kazem mami nekad: Ej, sinoc sam se bas napila! Mislim, moram nesto i da sakrijem, ali nema sanse, tu je moja mladja sestra koja me uvek ocinkari. I kako da joj stavim do znanja da mi to njeno ponasanje ide na zivce i da me povredjuje u isto vreme?