Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 86.777
На овој теми нема форумаша с оне стране Дрине
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S druge strane Drine. Vječito zbunjeni.
Vladajuća koalicija sa SNSD-om na čelu čuti. Mudruje i čeka da vidi u kom pravcu se razvijaju događanja. Nema podrške ni za jednu stranu. Nema ni Stevandica u sou programu Jovane J. A bio se navadio.
A sada opozicija.
Jelena Trivic, igrom sudbine nesuđena predsjednica RS podržava Vucica.
Nebojsa Vukanovic, predsjednik liste Za pravdu i red podržava studente i poljoprivrednike, također Ljubisa Petrovic, gradonačelnik Bijeljine.
Stariji student i gradonačelnik Banjaluke ni glasa, a inače ima stav o svemu.
И не спомињите више рат. Какав рат. Па нас први снијег оковао, закопао, нестало струје, воде, путеви блокирани....Оставите ви Републику Српску на миру. Ми смо 3 мјесеца на боловању. За сада без темпаратуре и грознице.
tako jeДа се примијетити, чим се помене Република Српска, србофобичном крду које кампује на крсти упали се лампица. Сврби их Српска па то ти је. Ако, ако.
Expresna podrška, nema šta.
Председник Додик позива на Мир и Слогу и решење проблема без блокада и немира. Мислим да требају студенти да послушају његову поруку.Expresna podrška, nema šta.![]()
Moj ti zemljace. Promjena vlasti nece donijeti promjenu mentaliteta! i nenadaj se previse, mozda zažalis za ovim odlazecim.....Dodik: Savjetovano mi je mirovanje tri mjeseca
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je nakon operacije savjetovano mirovanje tri mjeseca i da ne zna kako bi podnio put do Sarajeva i dan u sudnici Suda BiH.
![]()
Milorad DodikFoto: Screenshot
Dodik je u prvom intervjuu nakon operacije rekao da uspijeva da hoda pomalo, da teško podnosi sjedenje i da poštuje preporuke ljekara.
- Ne znam kako bih podnio put do Sarajeva i dan u sudnici, savjetovano mi je mirovanje tri mjeseca - rekao je Dodik u intervjuu za "Politiku" koji će biti objavljen sutra.
Dodik je naveo da vrijeme odlazeće američke administracije prolazi za manje od 30 dana i da će vjerovatno u tom periodu napraviti još neku gužvu u BiH.
- Vjerujem i nadam se da ovakva struktura demokrata koja odlazi sa američke pozornice nema šanse da se vrati na istorijsku scenu, makar ne u ovom formatu i sa ovim odnosom prema nama - rekao je Dodik.
On je istakao da je samo velika asistencija odlazeće američke administracije održavala BiH, ali i stanje stalne napetosti u njoj, ispunjavajući strateške želje jednoj strani, što je srušilo Dejtonski sporazum.
Kompromis sa zlom nije moguć ni pod kakvim uslovima......Председник Додик позива на Мир и Слогу и решење проблема без блокада и немира. Мислим да требају студенти да послушају његову поруку.
Kad ljudi strahuju od vlasti u pitanju je tiranija. Kada vlast strahuje od ljudi rađa se sloboda.......Sluzbena RS mora da cuti jer ona ceka zvanicnu promenu vlasti u Srbiji (i to jedva ceka)
A medju studentima fakulteta u Srbiji imas i studenata iz RS, tako da su i oni sigurno prisutni na protestima zajedno sa ostalim kolegama
...
Uživotu se mogu voljeti dvije žene, to stoji, ali dvije domovine, čisto sumnjam.....
Zašto....Dodik ili neko drugi nevažno je.Bosna ne stanuje u srcima i umovinama građana Srpske i to niko neće promeniti.
svaka ti je ka njegosevaStalnim biranjem manjeg zla još uvjek se bira zlo......
Kad ljudi strahuju od vlasti u pitanju je tiranija. Kada vlast strahuje od ljudi rađa se sloboda.......
Не разумијем шта треба да раде?Јел стварно мислиш да треба да се бавимо протестима студената у Србији?S druge strane Drine. Vječito zbunjeni.
Vladajuća koalicija sa SNSD-om na čelu čuti. Mudruje i čeka da vidi u kom pravcu se razvijaju događanja. Nema podrške ni za jednu stranu. Nema ni Stevandica u sou programu Jovane J. A bio se navadio.
A sada opozicija.
Jelena Trivic, igrom sudbine nesuđena predsjednica RS podržava Vucica.
Nebojsa Vukanovic, predsjednik liste Za pravdu i red podržava studente i poljoprivrednike, također Ljubisa Petrovic, gradonačelnik Bijeljine.
Stariji student i gradonačelnik Banjaluke ni glasa, a inače ima stav o svemu.
nezavisnost sudstva..ha ha haНе разумијем шта треба да раде?Јел стварно мислиш да треба да се бавимо протестима студената у Србији?
Када коментаришеш проблем, када не коментаришеш проблем.Генерално имам своје мишљење за несрећу у Новом Саду и већ сам писао о томе.
Треба све одговорне судски гањати без премца или не дај Боже заштите државе зато што је страначки колега.И мислим да ће се на крају тако и завршити јер је притисак јавности огроман.Већина људи мисли као и ја.Истина да смо идеално друштво као што нисмо, држава је сама требала и без притиска јавности одрадити посао до краја одлучно и брзо, незавиност судства је један од главних параметара колико смо озбиљна држава.Сва остала препуцавања на нивоу опозиције и позиције су заиста ништа ново већ виђено.Излазак и блокада студената је нешто ново за Вучића али је и сигнал режиму да губи подршку млађих.Пензионери су његова интересна зона чини ми се.Сада је промијенио наратив, у неколико последњих обраћања почео и је млађима да се обраћа, толико је то све прочитано од политичара ранга Вучића да ми је по мало и досадно коментарисати, исувише добро знам профил тих манипулатора и генерално политичара не само Вучића.Они то схвтају као посао и тако се понашају са изузетком да је Вучић манијак статистике и то стврно прати.Ако се негдје повећа проценат који му не иде у прилог он тако и мијења свој наратив.Политика је стара *урва али немојте бркати политику и обичне људе.Обични људи имају друге проблеме оваквох типа...
Трећина РС је до јуче била без струје и воде, општи саобраћајни колапс.Срушених далековода колико хоћеш услед пада дрвећа, изворишта воде не раде без струје, нема довољно агрегата, заказало чишћење улица и тротоара, теретни саобраћај стао до петка, Станивуковић се вратио са зимског одмора каже прштаће откази и казне.Он се наиме извињава граЏанима и тако то на западу ништа ново...![]()
Kakvih problema? Šta su studenti i ostali ljudi loše napravili, osim što su pokazali ogromno nezadovoljstvo? Ko se autom zalijetao u masu, čiji su rauberi koji bi da se mlateПредседник Додик позива на Мир и Слогу и решење проблема без блокада и немира. Мислим да требају студенти да послушају његову поруку.
Lijepo si to napisao. Suština i jeste u tome, ali ima malih finesa u mome razmišljanju. Sve u svemu to što si napisao je ok.Не разумијем шта треба да раде?Јел стварно мислиш да треба да се бавимо протестима студената у Србији?
Када коментаришеш проблем, када не коментаришеш проблем.Генерално имам своје мишљење за несрећу у Новом Саду и већ сам писао о томе.
Треба све одговорне судски гањати без премца или не дај Боже заштите државе зато што је страначки колега.И мислим да ће се на крају тако и завршити јер је притисак јавности огроман.Већина људи мисли као и ја.Истина да смо идеално друштво као што нисмо, држава је сама требала и без притиска јавности одрадити посао до краја одлучно и брзо, незавиност судства је један од главних параметара колико смо озбиљна држава.Сва остала препуцавања на нивоу опозиције и позиције су заиста ништа ново већ виђено.Излазак и блокада студената је нешто ново за Вучића али је и сигнал режиму да губи подршку млађих.Пензионери су његова интересна зона чини ми се.Сада је промијенио наратив, у неколико последњих обраћања почео и је млађима да се обраћа, толико је то све прочитано од политичара ранга Вучића да ми је по мало и досадно коментарисати, исувише добро знам профил тих манипулатора и генерално политичара не само Вучића.Они то схватају као посао и тако се понашају, нема ту искрених емоција, са изузетком да је Вучић манијак статистике и то стварно прати.Ако се негдје повећа проценат који му не иде у прилог он тако и мијења свој наратив.Политика је стара *урва али немојте бркати политику и обичне људе.Обични људи имају друге проблеме оваквог типа...
Трећина РС је до јуче била без струје и воде, општи саобраћајни колапс.Срушених далековода колико хоћеш услед пада дрвећа, изворишта воде не раде без струје, нема довољно агрегата, заказало чишћење улица и тротоара, теретни саобраћај стао до петка, Станивуковић се вратио са зимског одмора каже прштаће откази и казне.Он се наиме извињава граЏанима и тако то на западу ништа ново...![]()
Наш уставни Суд на нивоу БИХ се састоји и од странаца, тако да ми нисмо баш неко у кога треба да гледате јер ми смо наиме под ОКУПАЦИЈОМ друге феле.Ја сам сигуран да ви из опозиције Србије мислите да је СНС секта нешто најгоре, вјеруј увјек има горе.СНСД није ништа бољи али има нешто још горе.nezavisnost sudstva..ha ha ha![]()
od SNS a ne postoji ništa gore. Mi smo okupirani odavnoНаш уставни Суд на нивоу БИХ се састоји и од странаца, тако да ми нисмо баш неко у кога треба да гледате јер ми смо наиме под ОКУПАЦИЈОМ друге феле.Ја сам сигуран да ви из опозиције Србије мислите да је СНС секта нешто најгоре, вјеруј увјек има горе.СНСД није ништа бољи али има нешто још горе.
Замисли да имаш Високог Представника који ти каже е не може тако мора овако, ако не може како ја кажем САНКЦИЈЕ.
Можда вам и дође не дај Боже, само га затражите и лијепо замолите да дође као Украјинци рецимо или као на КИМ, да видиш како се тек онда лијепо живи- У ОКУПАЦИЈИ.
Али тако мисли 90 посто људи у РС.Ја не знам зашто вас поједини медији навлаче на танак лед да су вам људи из Републике Српске највећи непријатељи.Ти имаш овдје људе који су огорчени на Додика и СНСД и на Вучића и његове шизоидне испаде јер на истом секташком принципу функционишу.Само је код нас друга проблематика, нема толико комоције као у Београду.Ми смо у трбуху непријатеља али буквално у трбуху непријатеља.И онда нема *ајебанције, ограничен простор за маневар.Kakvih problema? Šta su studenti i ostali ljudi loše napravili, osim što su pokazali ogromno nezadovoljstvo? Ko se autom zalijetao u masu, čiji su rauberi koji bi da se mlate
Lijepo si to napisao. Suština i jeste u tome, ali ima malih finesa u mome razmišljanju. Sve u svemu to što si napisao je ok.
Prvak u trošenju novca: Dodikov budžet 77 miliona
Budžet predsjednika Srpske Milorada Dodika povećan je sa 56 na 77 miliona KM odakle bi mogle da se namire i prosvjetari i medicinske sestre kao i nerazvijene opštine i da ostane dovoljno i za potrebe predsjednika. Ako uporedimo sa predsjednicima u regionu, ponovo bi raspolagao sa više novca.
Ko bi reko ba da je RS ko Dubai bolan.Dodikov budžet po danu iznositi 210 000 maraka