Kako Republika Srpska ne/reaguje na proteste studenata u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesi li pitao čoveka "Mrziš li Srbe iz Srpske" ili si sam to zaključio na avovsko-kvazimodovski način? :cool:
ma pusti ga

ej neki tamo iz srpske zna da 150 hiljada beogradjana i 50 hiljada po drugom gradovima, cela srbija na nogama, i to da bi rusilla DRZAVU, budelasaju samo, neki duletovi mentoli

msm, ja kada ne znam sta se desava u srpskoj, ja bre pitam,a ne pricam napamet, ili za sendvic, ej svi univerziteti ustali da sruse drzavu, pazi molim te, treba biti glup pa lupetati takve nebuloze

ruse sektu sns, a ne drzavu, ruse gradjevinsku mafiju i aljeka koji obecava kredite i nezaposlenima, znaci laze kao pas, odakle nezaposleni da placa kredit za stan, od droge, prostitucije? eto to je sns krimi sekta, mafija!

Nezz šta reći. Kao neko ko živi u Republici Srpskoj prilično je javnost neutralna. Ono prate neki ali šta je tu je. Jedan dio stanovništva ima velike simpatije za Vučića ali opet razumije za stradanje naroda na željezničkoj stanici u Novom Sadu. Ne vjerujem da iko u RS podržava Đilasa i opoziciju.
Kod nas da se takva tragedija ne bi se niko obazirao. U Jablanici u odronu kamenoloma poginulo 22 ljudi ama niko ni a ne reče.

I pored svih problema u Srbiji Vucevic se oglašava i kaže:,,Situacija u BIH se komplikuje i predstoje joj teški dani,, Prijeti joj unutrasnja destabilizacija, novo procesuiranje ljudi, obojena revolucija....
Da mu je nekako skrenuti pažnju sa Srbije, njega i njemu sličnih, koji bi da sačuvaju svoje dupe...
Dodik bi trebao da pripazi. Pokusace izazvati nered u RS da se malo skrene pažnja dok se studenti i ostali ne umore

I pored svih problema u Srbiji Vucevic se oglašava i kaže:,,Situacija u BIH se komplikuje i predstoje joj teški dani,, Prijeti joj unutrasnja destabilizacija, novo procesuiranje ljudi, obojena revolucija....
Da mu je nekako skrenuti pažnju sa Srbije, njega i njemu sličnih, koji bi da sačuvaju svoje dupe...
Dodik bi trebao da pripazi. Pokusace izazvati nered u RS da se malo skrene pažnja dok se studenti i ostali ne umore
Dodik ili neko drugi nevažno je.Bosna ne stanuje u srcima i umovinama građana Srpske i to niko neće promeniti.

Stevandic lija.
Nego, slabo se priča o protestu. U stvari se skoro ne spominje. Zašto?
I portali su smrti na riječima.
Svi na oprezu.

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske​

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće održana danas, a na njoj će se naći dvije tačke dnevnog reda.

NSRS - Foto: RTRS

NSRSFoto: RTRS
Prva je zauzimanje stava povodom dva zakona koji su upućeni u Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a to su Prijedlog zakona o graničnoj kontroli BiH i Prijedlog zakona o zaštiti ličnih podataka BiH, koji su nedavno usvojeni na sjednici Savjeta ministara BiH.
Druga tačka je Informacija o urušavanju pravnog sistema u BiH kršenjem Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić obrazložio je zašto su obje teme od velike važnosti.

Dodik ili neko drugi nevažno je.Bosna ne stanuje u srcima i umovinama građana Srpske i to niko neće promeniti.

Dodik: Savjetovano mi je mirovanje tri mjeseca​

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je nakon operacije savjetovano mirovanje tri mjeseca i da ne zna kako bi podnio put do Sarajeva i dan u sudnici Suda BiH.

Milorad Dodik - Foto: Screenshot

Milorad DodikFoto: Screenshot
Dodik je u prvom intervjuu nakon operacije rekao da uspijeva da hoda pomalo, da teško podnosi sjedenje i da poštuje preporuke ljekara.
- Ne znam kako bih podnio put do Sarajeva i dan u sudnici, savjetovano mi je mirovanje tri mjeseca - rekao je Dodik u intervjuu za "Politiku" koji će biti objavljen sutra.
Dodik je naveo da vrijeme odlazeće američke administracije prolazi za manje od 30 dana i da će vjerovatno u tom periodu napraviti još neku gužvu u BiH.
- Vjerujem i nadam se da ovakva struktura demokrata koja odlazi sa američke pozornice nema šanse da se vrati na istorijsku scenu, makar ne u ovom formatu i sa ovim odnosom prema nama - rekao je Dodik.
On je istakao da je samo velika asistencija odlazeće američke administracije održavala BiH, ali i stanje stalne napetosti u njoj, ispunjavajući strateške želje jednoj strani, što je srušilo Dejtonski sporazum.

S druge strane Drine. Vječito zbunjeni.
Vladajuća koalicija sa SNSD-om na čelu čuti. Mudruje i čeka da vidi u kom pravcu se razvijaju događanja. Nema podrške ni za jednu stranu. Nema ni Stevandica u sou programu Jovane J. A bio se navadio.
A sada opozicija.
Jelena Trivic, igrom sudbine nesuđena predsjednica RS podržava Vucica.
Nebojsa Vukanovic, predsjednik liste Za pravdu i red podržava studente i poljoprivrednike, također Ljubisa Petrovic, gradonačelnik Bijeljine.
Stariji student i gradonačelnik Banjaluke ni glasa, a inače ima stav o svemu.
Следећи пут прво опери димије па их онда окачи на штрик.

Dovoljno je samo vidjeti tu zgužvanu masu srbomrzaca koji podrzavaju ove proteste , i nema dalje rasprave. Kad vidis koji sve antiSrpski šljam je kontra Vučića i velica ove proteste, da nimalo nisi za Vučića okrenuo bi se njemu
Рекло би се да такав сентимент за вучића гајиш и у нормално време. Немој се вадити на протесте.

Back