Како Република Србија обележава стогодишњицу пробоја Солунског фронта?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
79.424
Дакле, наши преци су пробојем Солунског фронта нама обезбедили будућност и уместо да будемо Германска колонија, ми смо данас слободан народ.

Како Република Србија на челу са напредњацима на власти и са Меркелкином кучкицом на челу државе обележава ову велику победу Српске војске и савезника против Немаца, Аустроугара и Бугара?

Дакле, наши преци су пробојем Солунског фронта нама обезбедили будућност и уместо да будемо Германска колонија, ми смо данас слободан народ.

Како Република Србија на челу са напредњацима на власти и са Меркелкином кучкицом на челу државе обележава ову велику победу Српске војске и савезника против Немаца, Аустроугара и Бугара?

Kako?!? "Veličanstvenom" paradom obolelih od pederastije na čelu sa furunžijama iz vlasti, dekorisanim ovakvim nakazama:

attachment.php

Potpuno tocno. Nakaze nam patrolirale cijeli tjedan, i to nije slucajno, bas taj termin. Samo smo zamenili gospodare, kojima klecimo. Bili su Briti-Franci, sada su nacisti.

...isto sranje, samo drugo pakovanje.

Ko te slago da smo slobodni?

Ево одговора.

Dačić o Solunskom frontu: To se ne može obeležavati u Srbiji

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je, na pitanje N1 zašto Srbija nije na dostojanstven način proslavila 100 godina od proboja Solunskog fronta, odgovorio da se to i ne može obeležavati u Srbiji.

Ministar spoljnih poslova je naveo da će "30. septembra biti organizovano obeležavanje u Solunu, odnosno Tesalonikiju". Zamolio je da se obrati pažnja na upotrebu reči Solun, jer je to slovensko ime za grad Tesaloniki, a kako je ranije bilo teritorijalnih pretenzija - da "upotrebnom te reči ne vređamo našu braću".

Dacic-i-Palma.jpg

"Biće obeleženo, biće naš patrijarh, biće vaseljenski patrijarh i to obeležavanje će biti u Solunu, odnosno u Tesalonikiju", naveo je.

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina, koji je danas postao počasni konzul Grčke, a samim tim Jagodina dobila grčki konzulat, rekao je na to, u šali, da će Dačić ići u Grčku kad ga on povede. "On samo tada ide u Grčku, kad ga ja vodim".

Inače, nakon polaganja zakletve, Marković je rekao da je "Grčka druga kuća za građane Srbije" i da "niko ne može da rastavi dva pravoslavna naroda". "Kad je u pitanju kultura, već smo napravili saradnju - da su Grci, prvi put u životu sa Srbima igrali kolo u moru, u vodi", dodao je.

Marković je kazao da voli da pomaže ljudima, i da ga to čini srećnim, pa da mu funkcija počasnog konzula "leži".

Kao primere pomaganja naveo je pomoć jednoj porodici iz Srbije kojoj se pokvario auto u Grčkoj, pomoć baki da nađe unuče koje se izgubilo na plaži. "Nikada nije desilo da kada sretnem neke naše studente u inostranstvu da im ne dam neki dinar odnosno evro".

http://rs.n1info.com/a420676/Vesti/...ronta-i-ne-moze-da-se-obelezava-u-Srbiji.html

Срамота над срамотама!

Немачке слуге и људи без достојанства!

Смрдљиви социјалсти, радикали, напредњаци и палмињаци!!!

Back