buudala
Stara legenda
- Poruka
- 88.246
Samo Motorola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ово није 8, 4 + 4. Ти не знаш шта купујеш. Чудо да ради са само 4gbŠta imaš od razlupavanja kada ne može jednu aplikaciju da drži otvorenu iako ima 8 gb očigledno tetris memorije?!??
Pogledajte prilog 1890655
Cak mi prodavacica rece koja je cenima poluneuka za tehnologiju kaze a za koga vam taj telefon pritom misleci verovatno da ga uzimama caletu kazem ja za mene kaze pa ne nije ti to bas dobar izbor ja samo reko jedva skupio pare i za ovo...a bolje nego ona pljacka na ugovornu obavezi platis fon sto kosta 300 eur na kraju 800Meni isto ne rade notifikscije na kinezu evo već 4-5 godina. Promenim sa redmi 9 na 12 i dalje ne rade. Nema dovoljno memorije i aplikacija pukne.
Ne koristiš telefon uopšte a on ne može ni notifikacije da radi![]()
Mene isto 4gb pise ne rade notifikacije jos sam nesta zaboravio sta ne radi....ali osjecam da sam rastereceniji u glavu jedno 50 odstoОво није 8, 4 + 4. Ти не знаш шта купујеш. Чудо да ради са само 4gb
I ja zamjenio ga s motorolu preporodio se. sad opet s konja na magarcaJa sam koristio redmi note 9 pro godinama. I nije bilo problema.
Nisi valjda uzeo neki iPhone sa Temua?Sad skoro mi ai kaže da u svakom modelu kršomi redmi telefona imam isti procesor i memoriju koju kinezi flešuju i klokuju po potrebi.
Nijedan telefon ne radi kako treba i svi bagovi se samo prenose sa telefona na telefon. Kršomi 6,9,12... Ovaj zadnji sam dobio hteli da ga bace. I onda kupim ajfon se 2022 za 5000 din ko nov telefon AVION.
Smatrate li i vi nerazumnim rasuđivanjem kupovinu kineskih telefona?![]()
Moze se logovati na forum sto ces viseBolje umesto ovakvih tema da otvorite "Koji telefon da kupim?"Da vas lepo posavetujemo pre kupovine.
Telefoni sa 4GM RAM-a ili stari 5+ god nisu dobra kupovina, ako očekujete išta više od poziva i SMS-a.
Полако пребацују производњу у Индију и Вијетнам.I Ajfon se proizvodi u Kini.
kupio ajfon se za 5000, koji je nov koštao nekih 600-700e ako se ne varam i onda kaže ajfon bolji od šaomijaA šta čekuješ od telefona od koliko, 100€?Plati više za Note, ili još više za Mi modele i neće biti tih problema.
![]()
Тај ајфон нема да се купи испод 10 000 рсд.kupio ajfon se za 5000, koji je nov koštao nekih 600-700e ako se ne varam i onda kaže ajfon bolji od šaomija
realno jeste bolji, ali..
kapirate poentu
mašiš poentuТај ајфон нема да се купи испод 10 000 рсд.
Код тако старих телефона(4-5 година) увек је питање каква је батерија, а и тај ајфон има само 4 гб рам-а.То је недовољно за 2026 годину.
Samsung ili Ajfon je jedini izbor. Kineski telefoni teško đubre.Sad skoro mi ai kaže da u svakom modelu kršomi redmi telefona imam isti procesor i memoriju koju kinezi flešuju i klokuju po potrebi.
Nijedan telefon ne radi kako treba i svi bagovi se samo prenose sa telefona na telefon. Kršomi 6,9,12... Ovaj zadnji sam dobio hteli da ga bace. I onda kupim ajfon se 2022 za 5000 din ko nov telefon AVION.
Ma ne mogu ni sistemi da se porede, pa da su oba nova sada. Meni bi sa iOS bile ko "vezane ruke", dok bi nekom drugom Android bio "bagovit".mašiš poentu
ajfon iz 2022. koji je nov koštao oko 700e ne može da se poredi sa šaomijem od 100e koji je možda i najnoviji njihov model
To su neunistivi telefoni, ja moj svuda vucem i radi bez ikakvih problema i padao mi 2 puta i nista doduse moj je 2020...ali jaki su, moze i pod vodom da izdrzi ima sertifikat, bezicno punjenje..koje nikad nisam ni koristio.Se 2022 kao nov nema tačkicu na kp sajtu
Kod druga Si-ja su cene telefona subvencionisane, bukvalno.A sta mislite o Honor 400 pro, u Kini kosta 15000 din. Kinezi nemaju Aliexpres, vec taobao.
E, čuli, padao 2x...To su neunistivi telefoni, ja moj svuda vucem i radi bez ikakvih problema i padao mi 2 puta i nista doduse moj je 2020...ali jaki su, moze i pod vodom da izdrzi ima sertifikat, bezicno punjenje..koje nikad nisam ni koristio.
Samo na iPhone mora original punjac i kabal..kopije ne prihvata ili puni pa stane.