Kako realno proceniti kineske telefone?

mario80

Stara legenda
Poruka
96.129
Sad skoro mi ai kaže da u svakom modelu kršomi redmi telefona imam isti procesor i memoriju koju kinezi flešuju i klokuju po potrebi.

Nijedan telefon ne radi kako treba i svi bagovi se samo prenose sa telefona na telefon. Kršomi 6,9,12... Ovaj zadnji sam dobio hteli da ga bace. I onda kupim ajfon se 2022 za 5000 din ko nov telefon AVION.

Smatrate li i vi nerazumnim rasuđivanjem kupovinu kineskih telefona? 🤔

Šta imaš od razlupavanja kada ne može jednu aplikaciju da drži otvorenu iako ima 8 gb očigledno tetris memorije?!??
1000019396.jpg

Sad skoro mi ai kaže da u svakom modelu kršomi redmi telefona imam isti procesor i memoriju koju kinezi flešuju i klokuju po potrebi.

Nijedan telefon ne radi kako treba i svi bagovi se samo prenose sa telefona na telefon. Kršomi 6,9,12... Ovaj zadnji sam dobio hteli da ga bace. I onda kupim ajfon se 2022 za 5000 din ko nov telefon AVION.

Ti si moj idol. Nedavno sam htio kupiti iPhone SE3. Zadao sam u google da mi traži taj telefon u BiH. Prošao sam 7 stranica googla, nisam našao taj telefon (tražio sam nov). I onda sam kupio iPhone 13. Dosta skuplji od ovog prvog. Ali kad sam vidio šta sve ima vrlo sam zadovoljan svojom investicijom. Ne sumnjam da i tvoj telefon je pojam za recimo Samsungove telefone.

Ti si moj idol. Nedavno sam htio kupiti iPhone SE3. Zadao sam u google da mi traži taj telefon u BiH. Prošao sam 7 stranica googla, nisam našao taj telefon (tražio sam nov). I onda sam kupio iPhone 13. Dosta skuplji od ovog prvog. Ali kad sam vidio šta sve ima vrlo sam zadovoljan svojom investicijom. Ne sumnjam da i tvoj telefon je pojam za recimo Samsungove telefone.
Se3 i 13 imaju isti hardver jedino 13 ima bolju bateriju i displej. Moja žena ima godinama samo se modele i kada je pre neki dan počela da gleda novi ja vidim cifre 500€ 700-1500€

Otvorim ja oglase i čekićao sam jedno 10 dana i naletim na telefon. To ljudi uglavnom oglase, prodaju za 5 minuta i obrišu oglas. Sve je originalno nema tačkicu. Kao da je stajao u kutiji u fioci.

Ne treba im, neće niko rodbina sva bogata i reše ga se za 5 minuta.

1000019236.jpg

morali su da ih sabotiraju da nemaju google

ne dao bog imati ajfon samo samsung. bolja kamera bolji softver, tenkic mali trpi padanje bez maske bez problema

I Ajfon se proizvodi u Kini.

Back