Mocart
Početnik
- Poruka
- 45
kad vas pitaju direktno ili indirektno kolika vam je plata kako odgovarate ? kazete istinitu cifru ili nesto muljate .. po meni, to je nepristojno pitanje bez obzira ko ti ga postavlja i zasluzuje odgovor tog tipa ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a...ha..radis za D.B. :-DCupavka:sluzbena tajna
Mocart:kad vas pitaju direktno ili indirektno kolika vam je plata kako odgovarate ? kazete istinitu cifru ili nesto muljate .. po meni, to je nepristojno pitanje bez obzira ko ti ga postavlja i zasluzuje odgovor tog tipa ....
U svakom slucaju mislim da je neprijatno pitati tako nesto...baki 75:Iznos plate kriju oni koji imaju VELLLLLIKE, a ovi s malim platama otvoreno kazu...
topmodelsica:To je pristojno pitanje. Mada to nije popularno pitanje zato sto nije zabavno.Nikome plata nije zabavna tema.
batka_mija:natasanatasa... pitanje je krajnje nepristojno! sta nekog zanima koliko je moja plata? a sto bi isto mene zanimalo kolika je tvoja plata? kad me pitaju, ja kazem sledece: "ne znam sta da ti kazem... mnogo teska pitanja postavljas..." jel da da sam mnogo pametan?koliko je to glupo, pitati nekoga kolika mu je plata... otvoricu diskoteku koja ce se zvati : 'diskoteka kod Dragise'... jel hocete da dolazite kod mene? javicu vam kad otvorim... samo nemojte da dodjete pre pola 11 jer nece biti guzve... otvaranje je za vasar....