Kako reagujete ako vam se žena/devojka oblači seksi za posao a nije striptizeta ili seksualna radnica?

Ићи ће у школу, свакако, нећемо му то забранити. Али у вртић неће док год не мора. Социјализација се постиже у породици, кроз дружење са својом родбином, фамилијон, итд. Кроз дружење са децом наших паметних пријатеља. Што мора социјализација да се у школи стиче? Без школе је то немогуће?

Едукација? Шта их све уче по тој школи и шта се све дешава у тим ,,модерним школама" (случај малог Косте је првина код нас, на Западу и Америци је то ко добар дан), дође ми да никад не пустим дете у школу. Лепо каже један србски мислилац,,пошаљеш дете, врати се дебил".

Нема потребе, на крају да ти и то кажем, никога да жалиш. Моја жена неће остати сама, (прво ти сам ја), а после деце, Богу Хвала, долазе унуци, ако доживи прауниц, итд. Патријархална жена никад не остаје сама.
Ocigledno u svojoj sredini nemas dobre vrtice,skole.Deca se bave sportom,uce jezike,obilaze ih logopedi,psiholozi,pedijatri itd itd.

Није у мојој средини дете упало са пушком и побило пола школе.
Не бламирај се,стварно.
Ti se blamiras,to o cemu ti pricas nema veze sa temom uopste i Kosta je jedinstven slucaj u Srbiji.Ti si samo posesivan pa si zatvorio zenu pod izgovorom da cuva decu ;)

Back