Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 29.514
Ko se tako oblači za posao,...jbt?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra se moda vratila ,široke farmerke i široki crni djemperi iz second hand radnji,poštene žene se tako oblače za posaoNormalna zena ce se normalno obuci za normalan posao.
Ukoliko izbacuje sise i dupe, dostupni su i drugi organi u poslovne svrhe.
od kada se postenje meri po djemperima?Dobra se moda vratila ,široke farmerke i široki crni djemperi iz second hand radnji,poštene žene se tako oblače za posao
Oduvek!Babe su same plele i nosile ,a evo sad se ponovo vraća ta moda i to iz second hand a vidim da sve više žena i plete po prevozuod kada se postenje meri po djemperima?
Meni su najseksi arapkinje zabradjene,stvarno su prelepe i imaju stilaMože se biti sexy i sa odećom gde sise i dupe ne ispadaju.. već se vidi lepo izvajana figura a da nije skaredno
Uostalom, postoji i kodeks ponašanja i oblačenja, pa je zaista opis iz drugog posta smešan.
Na nekim ženama je i suknja do kolena, sexi. Takve odmah vratiti kući i dati joj džak da se pokrijeKako reagujete ako vam se žena/devojka oblači seksi za posao a nije striptizeta ili seksualna radnica?
Seksi žena može da bude zakopčana i do grla, to nije tema. Tema su žene koje namerno ističu svoje obline, raskopčano barem jedno dugme više i takve stvari. A zauzete.Na nekim ženama je i suknja do kolena, sexi. Takve odmah vratiti kući i dati joj džak da se pokrije
Мислим да је Исправан за све. И имам право тако да мислим.Ispravan za tebe.. To moras da naglasis.
А ако не мора да ради, а жели да ради и уклапа породичне и пословне обавезе?Наравно. Зато и кажем- ако жена мора да ради, значи да је муж неспособан да издржава њу и фамилију.
Најважнији посао жене је васпитавање потомства. Мајка је та која усмерава децу и то какви ће они људи бити.Radim isto kao i ti,nikada mi nije palo na pamet da me bilo ko izdrzava.Zasto bi deca zivela od jedne plate kad mogu duplo bolje?
Па то ствара отуђеност у породици.А ако не мора да ради, а жели да ради и уклапа породичне и пословне обавезе?
Ау, доста њих се тако облачи.Ko se tako oblači za posao,...jbt?
Meni su najseksi arapkinje zabradjene,stvarno su prelepe i imaju stila
Vama odgovara (barem sam sigurna da tebi da) takav zivot i to je u redu.Ako mene pitas,deca trebaju da idu u jaslice i vrtic sa svojim vrsnjacima.Zbog edukacije,socijalizacije,svega.Za mene je zivot tvoje zene robovanje,sutra kada deca porastu sta ce?Најважнији посао жене је васпитавање потомства. Мајка је та која усмерава децу и то какви ће они људи бити.
Зато многа деца без мајчинске фигуре застране психички. То потврђује психологија.
Јер, ти јуриш за парама, муж такође, деца су суштински запостављена. Не кажем, јури се за новцем да би се деци обезбедило да имају. Али џабе, кад највећим делом ниси поред деце, што је њима насушна потреба. Отуда толико неузора, психоза, депресија и свих болести модерног света.
Проблема и стресова је увек било, али неупоредиво са овим што се данас дешава.
da pretpostavim da zivis u nekoj manjoj sredini?ovakvo razmisljanje mi je zatucano a tvoj stav ogranicen.Мислим да је Исправан за све. И имам право тако да мислим.
Или у демократији смеш да мислиш само оно што демократама одговара?
Ovo je razmišljanje prosečnog Amerikancada pretpostavim da zivis u nekoj manjoj sredini?ovakvo razmisljanje mi je zatucano a tvoj stav ogranicen.
Srećom, nije se zapatilo u Srbiji?Ovo je razmišljanje prosečnog Amerikanca
То и јесте проблем- све што је природно и нормално сада је ,,затуцано".da pretpostavim da zivis u nekoj manjoj sredini?ovakvo razmisljanje mi je zatucano a tvoj stav ogranicen.
Ићи ће у школу, свакако, нећемо му то забранити. Али у вртић неће док год не мора. Социјализација се постиже у породици, кроз дружење са својом родбином, фамилијон, итд. Кроз дружење са децом наших паметних пријатеља. Што мора социјализација да се у школи стиче? Без школе је то немогуће?Vama odgovara (barem sam sigurna da tebi da) takav zivot i to je u redu.Ako mene pitas,deca trebaju da idu u jaslice i vrtic sa svojim vrsnjacima.Zbog edukacije,socijalizacije,svega.Za mene je zivot tvoje zene robovanje,sutra kada deca porastu sta ce?