Kako reagujete ako vam se žena/devojka oblači seksi za posao a nije striptizeta ili seksualna radnica?

Na nekim ženama je i suknja do kolena, sexi. Takve odmah vratiti kući i dati joj džak da se pokrije :mrgreen:
Seksi žena može da bude zakopčana i do grla, to nije tema. Tema su žene koje namerno ističu svoje obline, raskopčano barem jedno dugme više i takve stvari. A zauzete.

ne mora da bude ko kelnerica da bude seksi više nego treba. Recimo

1730693210466.png

Наравно. Зато и кажем- ако жена мора да ради, значи да је муж неспособан да издржава њу и фамилију.
А ако не мора да ради, а жели да ради и уклапа породичне и пословне обавезе?

Radim isto kao i ti,nikada mi nije palo na pamet da me bilo ko izdrzava.Zasto bi deca zivela od jedne plate kad mogu duplo bolje?
Најважнији посао жене је васпитавање потомства. Мајка је та која усмерава децу и то какви ће они људи бити.
Зато многа деца без мајчинске фигуре застране психички. То потврђује психологија.

Јер, ти јуриш за парама, муж такође, деца су суштински запостављена. Не кажем, јури се за новцем да би се деци обезбедило да имају. Али џабе, кад највећим делом ниси поред деце, што је њима насушна потреба. Отуда толико неузора, психоза, депресија и свих болести модерног света.

Проблема и стресова је увек било, али неупоредиво са овим што се данас дешава.

А ако не мора да ради, а жели да ради и уклапа породичне и пословне обавезе?
Па то ствара отуђеност у породици.

Знам један близак случај. Муж и жена су раздвојени, јер она ради у једном граду као професорка, док он ради у другом граду као инжењер. И сад, једно дете студира са њим, друго дете је мајком (две ћерке имају). Они су раздвојени, практично, као да нису у браку. Виђају се само викендом. Излгеда као да они функционишу,али заправо није тако. Отуђили су се, њему фали жена и он је, иако је успешан човек, је у суштини несрећан. Фали му породица, зато се, иако финансијски боље стоји, више диви нама који сви живимо у истој кући, који смо заједница. Он пати јер нема заједнице,јер нису на окупу.

А да она не ради, била би стално поред њега, деца би била заједно, били би заједница. Муж би имао жену поред себе. Човек је биће заједнице, породица је основна заједница људска, а модерни поредак иде на то да је деградира и уништи. Ето, то је проблем

Најважнији посао жене је васпитавање потомства. Мајка је та која усмерава децу и то какви ће они људи бити.
Зато многа деца без мајчинске фигуре застране психички. То потврђује психологија.

Јер, ти јуриш за парама, муж такође, деца су суштински запостављена. Не кажем, јури се за новцем да би се деци обезбедило да имају. Али џабе, кад највећим делом ниси поред деце, што је њима насушна потреба. Отуда толико неузора, психоза, депресија и свих болести модерног света.

Проблема и стресова је увек било, али неупоредиво са овим што се данас дешава.
Vama odgovara (barem sam sigurna da tebi da) takav zivot i to je u redu.Ako mene pitas,deca trebaju da idu u jaslice i vrtic sa svojim vrsnjacima.Zbog edukacije,socijalizacije,svega.Za mene je zivot tvoje zene robovanje,sutra kada deca porastu sta ce?

Мислим да је Исправан за све. И имам право тако да мислим.
Или у демократији смеш да мислиш само оно што демократама одговара?
da pretpostavim da zivis u nekoj manjoj sredini?ovakvo razmisljanje mi je zatucano a tvoj stav ogranicen.

da pretpostavim da zivis u nekoj manjoj sredini?ovakvo razmisljanje mi je zatucano a tvoj stav ogranicen.
То и јесте проблем- све што је природно и нормално сада је ,,затуцано".
Зато смо и пропали, цео Запад а и ми који прихватамо њихове анти-вредности.

Vama odgovara (barem sam sigurna da tebi da) takav zivot i to je u redu.Ako mene pitas,deca trebaju da idu u jaslice i vrtic sa svojim vrsnjacima.Zbog edukacije,socijalizacije,svega.Za mene je zivot tvoje zene robovanje,sutra kada deca porastu sta ce?
Ићи ће у школу, свакако, нећемо му то забранити. Али у вртић неће док год не мора. Социјализација се постиже у породици, кроз дружење са својом родбином, фамилијон, итд. Кроз дружење са децом наших паметних пријатеља. Што мора социјализација да се у школи стиче? Без школе је то немогуће?

Едукација? Шта их све уче по тој школи и шта се све дешава у тим ,,модерним школама" (случај малог Косте је првина код нас, на Западу и Америци је то ко добар дан), дође ми да никад не пустим дете у школу. Лепо каже један србски мислилац,,пошаљеш дете, врати се дебил".

Нема потребе, на крају да ти и то кажем, никога да жалиш. Моја жена неће остати сама, (прво ти сам ја), а после деце, Богу Хвала, долазе унуци, ако доживи прауниц, итд. Патријархална жена никад не остаје сама.

Back