Kako reagujete ako vam se žena/devojka oblači seksi za posao a nije striptizeta ili seksualna radnica?

Нека ту иживљавања, у таквом поретку, муж је дужан да жени омогући све што јој је потребно.
А она само да буде домаћица. То је много бољи систем за жене, него ово што имамо данас.
Duzni su oboje da usrece jedno drugo.Ako tvoja voli da sedi kod kuce i cuva decu dok ne prolupa,nek izvoli. Nemoj da se zacudis kad se jedno jutro probudi luda i zeljna slobode❤️

Шта то уоште значи да буде слободна? Мислиш да је у овом садашњем поретку, где је потрошачки роб, где мора да се шлихта газдама и шефовима, је слободна??

Шта је слобода, за тебе?
Sloboda je vazduh koji udahnem kada izadjem iz kuce,sloboda je vreme koje imam samo za sebe bez muza i bez dece!

Kako reagujete ako vam se žena/devojka oblači seksi za posao a nije striptizeta ili seksualna radnica?
ne razumem ovo "a nije striptizeta ili sexualna radnica"? Koliko znam,striptizete su uglavnom u donjem vesu na poslu? Sexualna radnica skroz bez odece? Ili su postale stidljive u poslednje vreme.

Koliki su tvoji prihodi sa kojima izdrzavas celu porodicu?
Радим у фирми, радим приватно, ниједан посао не одбијам. Радим од малих ногу. И колико год је тешко, ипак знам да имам породицу за коју радим.
А то је најважније.

Радим у фирми, радим приватно, ниједан посао не одбијам. Радим од малих ногу. И колико год је тешко, ипак знам да имам породицу за коју радим.
А то је најважније.
Svaka čast
Ali ne može svako da živi po istom principu
Treba ostaviti ljude na miru

Код нас нормалних Срба. Пре Другог светског рата и доласка комунизма није радила.
Ту праксу је увео Тито. Србски Народ није знао за то до пре доласка твог Тита.
Tako je.Komunisti su od Srbije napravili bordel,sa radnim akcija i društvenim preduzećima.Zena treba da se stara o porodici ,mužu i radi kod kuće,može da uči stare zanate i bavi se sitnim baštenskim poslovima i uživa ,a muž treba da donosi hleb u kuću .
Ovi pomahnitali koji se zalažu da žene rade po tim jebbarnicama ,prvi skaču na tudje žene i rasturaju porodice

Duzni su oboje da usrece jedno drugo.Ako tvoja voli da sedi kod kuce i cuva decu dok ne prolupa,nek izvoli. Nemoj da se zacudis kad se jedno jutro probudi luda i zeljna slobode❤️
Tvoje poimanje slobode je pogrešno ,ti misliš da si slobodna ,a svuda si u okovima ,bežiš od psa da bi te pojeo vuk

А то је најважније.
Radim isto kao i ti,nikada mi nije palo na pamet da me bilo ko izdrzava.Zasto bi deca zivela od jedne plate kad mogu duplo bolje?

Odvratni ste na temi.

Kad bih imala poslodavca koji bi da mi gleda dupe i sise namerno bih dolazila u nečem širokom pokrivena od glave do pete

Jbt da se ponižavam na taj način pre bih crkla

Pokazujem svoje sise kada hoću i kome hoću a ne nekom bednom uspaljenom poslodavcu
Ako si u ozbiljnoj vezi, udata, zašto reklamiraš svoj "real estate"?

Back