moja svekrva zivi u drugom gradu ali je od juce u poseti svojo sestri i zove juce da vidi da li je i MM dosao s posla (valjda da ne bude nasamo s snajom azdajom ) i pita sta radi beba ( 13 meseci) i ja kazem eto nista posebno na sta me ona prekine u pola reci i onako ljutito kaze " bozeeeeeeeeeee pa ona i ne moze da radi nista posebno nego je li prica, je li hoda je li PSUJE??? zamislite to pitanje da li psuje????????? i sto je najgore to nije bila salaaaa..........ona stvarno ocekuje da ce maja da valjda prvo propsuje ili sta dobro, predjem ja preko toga ......tek ona da li maja zna da prica? pa rekoh kao i svako s 13 meseci ( mislim cuje se s MM-om svaki drugi dan a postavlja pitanja kao da se cula pre tri meseca poslednji put) sledece pitanje :a da li zna da hoda i ja objasnim kako fino hoda ali ne smemo da je pustamo jer ne zna da padne i bas moze da se povredi na sta ona naravno "dete mora da se pusta" ja opet ponovim kako moze da se udari ona opet "dete mora da se pusta" ja opet ona opet "dete mora da se pusta" e doslo mi je da je oteram na jedno mesto... .....elem.........stize ona sa svojom sestrom uvece kod nas i krece zvocanje i zvocanje i vrhunac krece maju da seta po stanu i da je pusta da ide sama i ja kazem nemoj te pasce i tako je opomenem sto puta i naravno odem u kujnu da donesem nesto i cujem BUM i majin plac.... e doslo mi da je i ja uletim i rekoh pa je li vidite sta ste uradili tek ona bozeeeeeeeeee pa i padanje ej za decu???????????????????????????????????????? sta sa takvim stvorom da uradim??????????????????????????????????????????? NECU da dozvolim da mi neko bezobrazno i bezobzirno namece svoj stil zivota, svoje vidjenje sveta i sl i to u mojoj kuci.Ja kada odem kod nje s postovanjem se odnosim prema svemu i ne reagujem ni na ocigledne gluposti, jednostavno njena kuca njena stvar....Ako moja mama moze da razume NE kao NE , ne zelim da dozvolim da svekrva razume NE kao RADI STA HOCES-TI SI GENIJE a pri tome niej bilo tipa ne dajte joj cokoloda nego je Maja zaradila rasekoti po sred cela!
Ne zelim da mi iko "popuje" jer to ne rade ni moji roditrelji, naravno da svako moze i treba da kaze svoj savet ali milsim da JA treba da odlucim da li cu taj savet da poslusam ili ne, a ne iako kazem NE ona uradi ono sto ona hoce sa MOJIM detetom. Da, to dete je NJENO unuce, ali ja sam mu MAMA a ona BABA.To sto je svoje sinove zapostavljala pa sada leci frustracije NIJE MOJ problem
mislim jutros je svekrva otisla kuci ali ce SIGURNO opet doci za praznike sa sve cerkom od MM brata i zaista ne znam sta cu tada .........mislim jednostvano cu %^$^^*&*
Ne zelim da mi iko "popuje" jer to ne rade ni moji roditrelji, naravno da svako moze i treba da kaze svoj savet ali milsim da JA treba da odlucim da li cu taj savet da poslusam ili ne, a ne iako kazem NE ona uradi ono sto ona hoce sa MOJIM detetom. Da, to dete je NJENO unuce, ali ja sam mu MAMA a ona BABA.To sto je svoje sinove zapostavljala pa sada leci frustracije NIJE MOJ problem
mislim jutros je svekrva otisla kuci ali ce SIGURNO opet doci za praznike sa sve cerkom od MM brata i zaista ne znam sta cu tada .........mislim jednostvano cu %^$^^*&*