Kako razmišljaju ž osobe koje se lako kresnu?

Tuzni_patak:
Znači pitanje je jasno.
Usmerenje:
Odakle su uzroci takvog načina razmišljanja?
Da li takvo ponašanje donosi promene u razmišljanju i u ostalim sferama života?
Za koja razmišljanja može da se kaže da su sigurna kad je ovakva osoba u pitanju?
A za koja da su verovatna, a za koja da su moguća?

Ovo je tema o ženskim osobama koje se tako ponašaju.Za muškarce koji se tako ponašaju postoji druga tema.

sorry ali super si konfuzan
1.pitash kako razmishljaju, a odmah zatim o uzrocima "takvog" razmishljanja ???
2. kakvo je "TO takvo " ponashanje ?
3. ko tebi daje za pravo da budesh merodavan u valorizaciji bilo chijeg nachina ponashanja i razmishljanja ?
4. Koji su to arshini po kojima to uveliko radish ?

e i meni najinteresantnija stvar koju nisi definisao je O CHEMU ?

jel ti to mozhda zhelish da osporish nechija profesionalna i nauchna dostignuca ako ta osoba ima tebi nepojmljive sexualne apetite, ili mozhda smatrash da je za zhenu neophodno da prodje sve grzihe savesti ,ischita 13 zdravo marija ii obavezno se samoshiba po ledjima i pri najmanjoj zhelji za sexom, da bi se uopshte mogla nazvati osobom ?

tako sam zbunjena :roll:
objasni molim te shta si tako tuzhan hteo kasti

S_K_V_O:
ja se ozbiljno pitam da li je patak covek ili robot...u svakom slucaju mi treba user manual...

Uff, bre, a ja bas volim ovakve teme/stavove patkove :D...chachkaju me, uzas koliko.. toliko da bih bas i ja jedan pacetji user manual...da mu ja nadjem neko dugmence za otkacinjanje :twisted: ...doduse, priznajem da bih bila skroz ubedachena ako bih omasila u misiji.. :sad: ..eto tako..

Ovako:

Prilozi

• 18.gif
    18.gif
    25,1 KB · Pregleda: 170
А, у ствари, ко зна шта је Паче мислио под тиме...

Мени то да се неко ''лако кресне'' звучи да то значи да нема пренемагања, тврђења пазара, трчања још једног круга око пласта сена...

А ко зна шта је он мислио...

Tuzni_patak:
Znači pitanje je jasno.
Usmerenje:
Odakle su uzroci takvog načina razmišljanja?
Da li takvo ponašanje donosi promene u razmišljanju i u ostalim sferama života?
Za koja razmišljanja može da se kaže da su sigurna kad je ovakva osoba u pitanju?
A za koja da su verovatna, a za koja da su moguća?

Ovo je tema o ženskim osobama koje se tako ponašaju.Za muškarce koji se tako ponašaju postoji druga tema.

Pa pitanje mi i nije baš jasno. Jel su to one koje kad snime lika koji im se sviđa brzo prelaze na sex s njim ili one koje se tucaju sa svakim ko pita?
Ma mislim da takve žene ispravno razmišljaju . U svakom slučaju bolje da se yebu i zamaraju nego da se samo zamaraju :lol: . Nema razloga za posebno mušku i žensku temu sve je to isto, normalni qaraju, ostali se zamaraju....

Насупрот томе, она које се ''тешко кресне'' је ваљда она које виче да не да пре брака и око које тип мора добрано да се помучи да би му ''дала''....
То је особа која нема жељу за сексом, него одбијање секса схвата као врлину јер је секс нешто прљаво и недостојно лепо васпитане женске особе...

Тако ми некако звучи то ''лако'' и ''тешко''....:roll:

mozhda je mislio lagana... a kad je teshka onda je teshka.. onda je on gore....
e do svega ovoga ne bi ni doshlo da se patak ne femka toliko da izvede lexu..... mis ne bi se opterecjivao glupostima... pa onda valjda ne bi ni bio vako nerevozan....
a mozhda da lexa pozove njega? ona svetTZka cura shirokih s'vatanja.....
elem ja mislim da bi oni pravili lep par.... onako.... moderan..... eh predrasude i problemi.....

Back