Kako razmišljaju ž osobe koje se lako kresnu?

Siki....shta se desilo....????
..ma ne pitaj...
...sreo sam školsku drugaricu,nismo se videli par godina....
....i gura nekog bebca u dečijim kolicima(koštaju više nego moj yugo),i počne priča kak si,ša ima kako žena deca,i kaže udala se za tog i tog(nažalost znam tog derana,tatinog sina),i ja onako iz šale "eee da sam ja bio majstor,bio bi lepši rad(ne i pametniji)....
....a ona meni, pa da znaš ti si se meni sviđao ali nisi bio "in"....
....ja onako sav pokiso reko dobro,i otšo....
...mislim šta reći...

..ma ne pitaj...
...sreo sam školsku drugaricu,nismo se videli par godina....
....i gura nekog bebca u dečijim kolicima(koštaju više nego moj yugo),i počne priča kak si,ša ima kako žena deca,i kaže udala se za tog i tog(nažalost znam tog derana,tatinog sina),i ja onako iz šale "eee da sam ja bio majstor,bio bi lepši rad(ne i pametniji)....
....a ona meni, pa da znaš ti si se meni sviđao ali nisi bio "in"....
....ja onako sav pokiso reko dobro,i otšo....
...mislim šta reći...

:mad: Spasio si se...slavi, ne bedachi...

Stvarno ne znam sta moze jedna devojka u gradu sa kolicima i bebom. Dobro, u ravnici, u Novom Sadu, u redu, ali u Beogradu, ili u Uzicu, gde je guzva i gde ima mnogo stepenica, stvarno, stvarno, sta da radi jedna devojka sa bebom i kolicima?
...jeli bre šta si ti zapela za ta yebena kolica....
...ništa pametnije nisi uzela da komentarišeš...

ma pun mi qoorac seljancica koje dodju u bg i tu glume neku moralnost tipa eve cu ti dam al' mora me zenis..ja sam postena zemska..yebanje je fuj,to vi samo ocete da me iskoristite da vama bude lepo..pa posle da me zovu qrvom..nece da moze..alo,bre svuda u svetu je sex sex..nemora da ukljucuje ni emocije ni planove..jednostavno neko ti se svidi i to je to..samo kod nas postoje podele na lake i postene..kakve licimurke..kakva seljana..Pogledajte prilog 35947

Back