Reyna
Aktivan član
- Poruka
- 1.094
Jel ima neko resenje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neko resenje?![]()
Skinula sam onaj 'RAR Password Recovery' i on kaze kao kako fajl nema sifru. A neki debil je postavio fajl na jedan torent, a onda su ostali kopirali od njega na ostale torente i nema ni jedan koji radi.bas sam ispizdela. Pogotovo na ovom jednom sto ima nekoliko lajkova kao da je dobar torent. Ok nista, hvala vam.
![]()
Skinula sam onaj 'RAR Password Recovery' i on kaze kao kako fajl nema sifru. A neki debil je postavio fajl na jedan torent, a onda su ostali kopirali od njega na ostale torente i nema ni jedan koji radi.bas sam ispizdela. Pogotovo na ovom jednom sto ima nekoliko lajkova kao da je dobar torent. Ok nista, hvala vam.
![]()
Reci sta ti treba nacu ti ja bez sifre, ako te je sramota posalji poruku![]()
![]()
Maco kazi nam koji je to program ili sta god da ti nadjemo bez sifre![]()
Ja cu da joj nadjem![]()
Ti ga nađi a ja ću joj ga ......instalirati...![]()