Kako razbiti pass na rar-u?

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoji brdo programa samo kucas rar password cracker pa vidi koji ti odgovara, mada kao sto rece Paganko sve zavisi od duzine lozinke, kao i od kombinacije karaktera, to jes ako se lozinka sastoji i od brojeva i od slova mnogo je teze otkriti lozinku, zbog toga sto vecina njih radi na Brute Force metodi, koja zahteva doooosta vremena zbog velikog broja kombinacija koje zahtevaju cistu snagu CPU-a.

p.s. Mada ako imas srece i ako je u pitanju neka obicna rec od 5-6 slova, moze se izvuci nesto ;)

Skinula sam onaj 'RAR Password Recovery' i on kaze kao kako fajl nema sifru. A neki debil je postavio fajl na jedan torent, a onda su ostali kopirali od njega na ostale torente i nema ni jedan koji radi. :dash: bas sam ispizdela. Pogotovo na ovom jednom sto ima nekoliko lajkova kao da je dobar torent. Ok nista, hvala vam. :heart:

Skinula sam onaj 'RAR Password Recovery' i on kaze kao kako fajl nema sifru. A neki debil je postavio fajl na jedan torent, a onda su ostali kopirali od njega na ostale torente i nema ni jedan koji radi. :dash: bas sam ispizdela. Pogotovo na ovom jednom sto ima nekoliko lajkova kao da je dobar torent. Ok nista, hvala vam. :heart:

Reci sta ti treba nacu ti ja bez sifre, ako te je sramota posalji poruku :D

Maco kazi nam koji je to program ili sta god da ti nadjemo bez sifre :flert:

Back