Kako protiv stresa ili soka

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ako ste recimo mesecima bili punih i velikih jaja i navikli na njih tako velika, i onda ih odjednom ispraznite i ona se naravno jako smanje pa tako dozivite sok.

Znaci da li postoji lek za to, npr. da li ima neka krema sa kojom bi ih mazao da izgledaju veca ili tablete koje odvlace paznju?

Ako ste recimo mesecima bili punih i velikih jaja i navikli na njih tako velika, i onda ih odjednom ispraznite i ona se naravno jako smanje pa tako dozivite sok.

Znaci da li postoji lek za to, npr. da li ima neka krema sa kojom bi ih mazao da izgledaju veca ili tablete koje odvlace paznju?

Meni se otegnu do poda ondak,a kada su puna budu skroz okrugla i do koljena a inace imam velika jaja :)

Vodas je ko rezervar da znas gde je ... da se s'mirom oprostis i naviknes..eto ja bi to tako ... mozda bi I istetoviro jaja.. tipa u bojama francuske revolucije

Back