Прељуб
Obećava
- Poruka
- 66
Паула лијепа си ко јабука 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je jako lepoНадам се да вам је било лепо.Зашто сте побегли раније?
Blago tebi, cale ti ima i trgovinu i sirovinu.Proslavljam novu godinu u iznajmljenom duplex apartmanu. Biće nas 15 ortaka i 30 vrhunskih devojaka, organizovali smo gang-bang žurku. Svi ćemo da doživimo orgazam tačno u 00:00 uz urlike zadovoljstva. Posle se kupamo u đakuziju napunjenim Dom Perignon šampanjcem. Ćale mi ima firmu za trgovinu nekretninama.
Na Karibe ne mogu, znači radiću tih dana.Пошто се ближи Нова година,сад је дошло време за такво питање.
Ја ћу ове године прославити код куће,после 4 године.
Na Karibe ne mogu, znači radiću tih dana.
Najskupljim mesom na svijetu smatra se govedina wagyu, koje kilogram košta i do šest i pol tisuća dolara.
Grupa Ruž
Jedemjedes burger king?
slovo si omasio
Mora da si sanjao nestoProslavljam novu godinu u iznajmljenom duplex apartmanu. Biće nas 15 ortaka i 30 vrhunskih devojaka, organizovali smo gang-bang žurku. Svi ćemo da doživimo orgazam tačno u 00:00 uz urlike zadovoljstva. Posle se kupamo u đakuziju napunjenim Dom Perignon šampanjcem. Ćale mi ima firmu za trgovinu nekretninama.
Pratim te.jedes burger king?
Пошто се ближи Нова година,сад је дошло време за такво питање.
Ја ћу ове године прославити код куће,после 4 године.
To jedino ako je moj ćale tebe napravio. Ali sasvim moguće, vršlja on po celoj Srbiji, tako da brat si moj, na žalost.Blago tebi, cale ti ima i trgovinu i sirovinu.
Nemam adekvatne riječi za ovo. Što god da izustim kvalitetno ću te uvrijediti.To jedino ako je moj ćale tebe napravio. Ali sasvim moguće, vršlja on po celoj Srbiji, tako da brat si moj, na žalost.
Nemam adekvatne riječi za ovo. Što god da izustim kvalitetno ću te uvrijediti.
Isti slučaj.. Toliko si mi značajan u životu da bi me stvarno pogodila bilo koja reč od tebe.