lapsi
Aktivan član
- Poruka
- 1.625
Amerikanci najviše jedu govedinu.Tamo ima sta gid hices!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerikanci najviše jedu govedinu.Tamo ima sta gid hices!
Pa ti kupi svinjski but!Amerikanci najviše jedu govedinu.
Ko nastupa?Dočekaću je na trgu, zajedno sa ostacima civilizovanog sveta.![]()
Kvalitetnije ce se valjati u blatu dok slusaju Mocarta, Vagnera, Sopena...I to ne od bilo kakvih krava. Krave slušaju klasiku i uživaju u masazi. Meso je dosta masno, tj.prosaeano mramornim masnim tragovima punim ometa 3 masti.
Mogli bi i mi našim svinjama puštati klasiku i masirati ih. Šta fali da probamo?
Jeste. A i masažom će prije izbaciti parazite i bolje napredovati.Kvalitetnije ce se valjati u blatu dok slusaju Mocarta, Vagnera, Sopena...
Надам се да вам је било лепо.Зашто сте побегли раније?Prošli doček sam bio u super društvu (sa foruma njih 3) ali sam pobjegao kući prije ponoći
Uvek bude neka svirka,...čak i na više stage-eva, možeš slušati šta ti se sviđža.Ko nastupa?
Nisam sigurna da je sada tako. Tako je bilo ranije.Uvek bude neka svirka,...čak i na više stage-eva, možeš slušati šta ti se sviđža.
Mda,...to i nije u prvom planu.
Nekako je lepa cela ta atmosfera nesvakidašnjice, gde ljudi nakon večere sa najbližima, spontano izlaze iz svojih domova i okupljaju se na trgu, ne bi li poželeli srećnu N.godinu svojim sugrađanima. Prilika da poželiš nešto lepo, čak i nekome koga ne poznaješ. Ali eto,...ipak delite taj neki zajednički prostor.
U tome je poenta priče, inače bi svi radije sedeli doma ili ostali po klubovima i restoranima.![]()
Tako je oduvek bilo i biće. Zato što je tako ostalo u duhu svih slobodarskih naroda. Niko ti ne može uzeti ono, što sam ne razume. Ta noć je u tom duhu, sutradan već se sve vraća tamo gde smo stali.Nisam sigurna da je sada tako. Tako je bilo ranije.
Grupa RužKo nastupa?
Bravo malaTako je oduvek bilo i biće. Zato što je tako ostalo u duhu svih slobodarskih naroda. Niko ti ne može uzeti ono, što sam ne razume. Ta noć je u tom duhu, sutradan već se sve vraća tamo gde smo stali.![]()
Ne znam .. ove godine je bas jezivo.Tako je oduvek bilo i biće. Zato što je tako ostalo u duhu svih slobodarskih naroda. Niko ti ne može uzeti ono, što sam ne razume. Ta noć je u tom duhu, sutradan već se sve vraća tamo gde smo stali.![]()
Jeste,...ali ta noć ne menja stvar.Ne znam .. ove godine je bas jezivo.
volela bih da verujem u to ...Jeste,...ali ta noć ne menja stvar.
Ljudi ne žele da se odriču te N.godišnje magije. Svako organizuje prema tome koliko je para za to odvojeno iz gradskih budžeta ( često se međusobno šalju i pozajmice), jer jednostavno neke čari nemaju cenu.
Ahahaha Vuk vodi X33Grupa Ruž