Пошто се ближи Нова година,сад је дошло време за такво питање.
Ја ћу ове године прославити код куће,после 4 године.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Додао сам још опција.fali opcija
nesto cetvrto
Ja imam nekakav problem sa N.godinom.
Obično,,slavim,, kod kuće, spremim dobru večeru, tortu ili kolac, kupim kvalitetno vino i...
Niti sam gladna, niti vino ide niz grlo. Petarde me nerviraju. Program na TV me nervira, pa izaberem film. Sutradan ne izlazim vani, jer ne podnosim lažno čestitanja u stilu ,,sve naj, naj, naj..,,
Telefon naravno isključim 31. u podne i tako se branim od N.godine.
Mozda sa Paulom,videcu.Idemo pravac Zlatibor ili Kopaonik.Mozda i Pariz.Пошто се ближи Нова година,сад је дошло време за такво питање.
proveri tiroidnu zlezduJa imam nekakav problem sa N.godinom.
Obično,,slavim,, kod kuće, spremim dobru večeru, tortu ili kolac, kupim kvalitetno vino i...
Niti sam gladna, niti vino ide niz grlo. Petarde me nerviraju. Program na TV me nervira, pa izaberem film. Sutradan ne izlazim vani, jer ne podnosim lažno čestitanja u stilu ,,sve naj, naj, naj..,,
Telefon naravno isključim 31. u podne i tako se branim od N.godine.
Kod mene sve savršeno radi. Ja čak ne znam ni ime porodicnog ljekara.proveri tiroidnu zlezdu
Alal ti ćufte!Kod mene sve savršeno radi. Ja čak ne znam ni ime porodicnog ljekara.
Ako nekada nešto iskrsne u vidu prehlade i sl.sam sam svoj majstor, tj.majstorica.
Zasto ne odes u Ameriku?Verujem da ću kod kuće u mojoj sobi
Tv, vino i ja
I da ću zaspim prije ponoći
Na trg ne bih išao
Pre bih išao do BG na vodi, koji ne volim ali kažu da uvijek prave odličan vatromet
Prošli doček sam bio u super društvu (sa foruma njih 3) ali sam pobjegao kući prije ponoći
Što si romantičan pred N.godinu!Alal ti ćufte!
Ja silom dočekam ponoć. Čim, otkuca, ponoć, ja u pidžamu i krevetac.Verujem da ću kod kuće u mojoj sobi
Tv, vino i ja
I da ću zaspim prije ponoći
Na trg ne bih išao
Pre bih išao do BG na vodi, koji ne volim ali kažu da uvijek prave odličan vatromet
Prošli doček sam bio u super društvu (sa foruma njih 3) ali sam pobjegao kući prije ponoći
Više volim UKZasto ne odes u Ameriku?
Sto tamo?Zasto ne odes u Ameriku?
verovatno zbog disko kugle u NjujorkuSto tamo?![]()
I dobre krmenadleverovatno zbog disko kugle u Njujorku
što padne sa zgrade one u ponoć
![]()
nema tamo...I dobre krmenadle
Tamo ima sta god hoces!nema tamo...