Како прослављате Нову годину?

Где ћете прославити Нову годину?

• У ресторану

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    15
Ja imam nekakav problem sa N.godinom.
Obično,,slavim,, kod kuće, spremim dobru večeru, tortu ili kolac, kupim kvalitetno vino i...
Niti sam gladna, niti vino ide niz grlo. Petarde me nerviraju. Program na TV me nervira, pa izaberem film. Sutradan ne izlazim vani, jer ne podnosim lažno čestitanja u stilu ,,sve naj, naj, naj..,,
Telefon naravno isključim 31. u podne i tako se branim od N.godine.

Obično,,slavim,, kod kuće, spremim dobru večeru, tortu ili kolac, kupim kvalitetno vino i...
Niti sam gladna, niti vino ide niz grlo. Petarde me nerviraju. Program na TV me nervira, pa izaberem film. Sutradan ne izlazim vani, jer ne podnosim lažno čestitanja u stilu ,,sve naj, naj, naj..,,
:)

Нова година?
Шта знам...
радим тај дан од 12 до 20 часова...
Али, срећом, на Тргу близу фирме је концерт...
наступају Ивана Петерс и Ђорђе Давид...
Вероватно ћу да одем, звекнем два кувана вина...
па после кући у крпе...

proveri tiroidnu zlezdu

Alal ti ćufte!
Što si romantičan pred N.godinu!
Verujem da ću kod kuće u mojoj sobi
Tv, vino i ja
I da ću zaspim prije ponoći
Na trg ne bih išao
Pre bih išao do BG na vodi, koji ne volim ali kažu da uvijek prave odličan vatromet

Prošli doček sam bio u super društvu (sa foruma njih 3) ali sam pobjegao kući prije ponoći
Ja silom dočekam ponoć. Čim, otkuca, ponoć, ja u pidžamu i krevetac.
Trg? Da se smrzavam i trzam od petardi?! Hvala ne.
Vatromet? Tu tek ne shvaćam trošenje novca.

Back