Kako pronaći nove drugarice

lepadevv017

Početnik
Poruka
8
Može jedna pomoć.
Kao prvo zovem se Milica, imam 17 godina.
Druga sam godina sred je škole i imam jednu drugaricu. Ta drugarica više voli da izađe u kafic ili neka varijanta dnevnog izlaska. Ja bih volela neki noćni izlazak al ona to ne insistira, može li neko da mi da pomoć. Hvala unapred

Može jedna pomoć.
Druga sam godina sred je škole i imam jednu drugaricu. Ta drugarica više voli da izađe u kafic ili neka varijanta dnevnog izlaska. Ja bih volela neki noćni izlazak al ona to ne insistira, može li neko da mi da pomoć. Hvala unapred
I jaoo, i ja imam identican problem, ne znam sta da ti kazem, imam 17 imami jednu jedinu drugaricu, a i to je nesto, uglavnom se ne vidimo, a i totalno smo dva razlicita sveta. Jedna hoće u klubove a druga obicna setnja, a ne daj boze da se zadrzi do 9. :dash:Tesko da ces samo tako odjedmo naci prijatelja, treba vremena. Mozda da probas sa nekim kursom stranog jezika, uvek imas od toga koristi, a i eto načina da nađeš nove prijatelje.

Može jedna pomoć.
Mene zanima kako to da imaš samo jednu drugaricu?

Šta želite time da mi kažete?
Ništa samo pitam, kako sa 17 godina samo jedna drugarica? Gde je ostatak društva iz odeljenja ili iz osnovne škole? Ako toliko želiš da izađeš sa njom uveče, lepo je pitaj ili joj predloži. Kaži joj da si čula za neki kafić ili neko mesto gde je dobra muzika, pa da idete da vidite. Mada i ne treba da žuriš sa izlascima, posle će ti brzo dosaditi. Sačekaj bar da napuniš 18, na nekim mestima te možda ne bi ni pustili da uđeš.

Ništa samo pitam, kako sa 17 godina samo jedna drugarica? Gde je ostatak društva iz odeljenja ili iz osnovne škole? Ako toliko želiš da izađeš sa njom uveče, lepo je pitaj ili joj predloži. Kaži joj da si čula za neki kafić ili neko mesto gde je dobra muzika, pa da idete da vidite. Mada i ne treba da žuriš sa izlascima, posle će ti brzo dosaditi. Sačekaj bar da napuniš 18, na nekim mestima te možda ne bi ni pustili da uđeš.
Devojcice pustaju u klubove cak i sa 15 razlog je jasan

Back