Kako promeniti misljenje drugih

dzonicvarak

Početnik
Poruka
14
Pozdrav svima, i imam jedno pitanje za vas.
U skoli uglavnom imam petice, jer zelim da budem nesto u zivotu. Trudim se oko skole i oko drustva, da im pomognem sto vise, a opet me smatraju streberom. Da li uopste vredi pruziti pomoc drugima i kako da promenim misljenje drugih o sebi? :besan2:

Bolje da budeš štreber nego gubitnik. Oni koji te ne vole zbog toga nek te ne vole to je njihov problem. Ti uči i dalje trebaće ti to jednog dana. U našem društvu je loše biti dobar u nečemu jer iza toga stoji zavist. Praviće ti svašta i mrzjeti te ali i to će proći vjeruj mi.... Čuvaj se podvala. Sretno. :D

napravi se na sexy cool geeka koji kulira u školskom wc uz vutricu pošto je dobio pet sa dve zvezdice iz hemije i napisao svima sastave iz ane karenjine. skinny jeans strarke oni fensi cvikeri i istanjene šiške... ono daj mu ga po marketingu to ti je 21. vek
ili ne zunam završi ETF zaposli se u appleu i živi na menhetnu za 7-8 godina... dotad se strpi
i zamišljaj kako postuješ na fb pogled iz svog njujorškog stana
i ono kao mesto wc papira stoji ti denjak sa stodolarkama...

Zasto bi se menjao zbog drugih ? To je debilno. Ako te ne cene onakvog kakav si,onda ti to nisu prijatelji. Bolje da nemas ni jednog ortaka,nego 50 koji su sa tobom iz neke koristi. ***** to.
Stvari se brzo menjaju,nova prijateljstva se sklapaju u daljem skolovanju. Cenim da ides u osnovnu skolu. Posle u srednjoj ces naci ljude slicne tebi.

napravi se na sexy cool geeka koji kulira u školskom wc uz vutricu pošto je dobio pet sa dve zvezdice iz hemije i napisao svima sastave iz ane karenjine. skinny jeans strarke oni fensi cvikeri i istanjene šiške... ono daj mu ga po marketingu to ti je 21. vek
ili ne zunam završi ETF zaposli se u appleu i živi na menhetnu za 7-8 godina... dotad se strpi
i zamišljaj kako postuješ na fb pogled iz svog njujorškog stana
i ono kao mesto wc papira stoji ti denjak sa stodolarkama...

Tad će ga zvati hipsterski štreber.

Back