faraonn
Elita
- Poruka
- 19.202
...ne prihvatam,- trpim...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi našla rješenje?Svakako da zavisi ko a i kako kritikuje.
U periodu kada sam bila poluluda od obaveza, stresa i problema muž moje drugarice mi je rekao nešto zbog čega sam svoj život okrenula naopačke.
Čovek kojeg izuzetno cenim, sposoban a pre svega izuzetan otac i muž, slušao je kako šaljivo pričam o ludilu u koje sam upala.
U jednom momentu me je prekinuo i sa osmehom mi rekao :
- Zašto se tako grčevito toga držiš? Ti si pametna žena, odmakni se, razmisli.. naći ćeš rešenje. Poludećeš ovako.
Celu noć su mi odzvanjale te reči i danima posle i naterale me da progledam.
Jesi našla rješenje?
Dobro za tebePokrenula traganje, a vremenom i našla.
Bio je u pravu.
kritike usmerene na ličnost, na našu suštinu se teško prihvataju..Nisu sve kritike negativne ali poznajem osobe koje vrlo burno reaguju na bilo kakvu.. u suštini svaka kritika u nama izaziva neku reakciju, samo što se kod nekih to uopšte ne primjećuje.
Kakvo prihvatate kritike? Da li je kritika u suštini samo bojazan da se na taj način susretnemo sa vlastitim manama, greškama ili neuspjesima?
Kako prepoznati dobronamjernu kritiku ali i onu koja to nije.. kako procjeniti da li je kritika ispravna a kad to ipak nije?
Da li ste osoba koja bilo koju kritiku u startu odbacuje, osoba koja kritike teško podnosi ili ste jednostavno toliko tvrdoglavi da čak i one vrlo dobronamjerne ne prihvatate?
"Kaži mi šta ne valja kod mene" je teško čuti ali ne i nemoguće..
Da li ste osoba koja mrzi kad vas neko kritikuje, iako je kritika sasvim na mjestu ali nema šanse da to prihvatite?
kritike usmerene na ličnost, na našu suštinu se teško prihvataju..
kritike usmerene na neko konkretno ponašanje su korisne...
To nije kritika, to je ili konstatacija ili pitanjeDobro.. al kritika ti je i kad ti djevojka kaže "danas si nešto neraspoložen".. nije rečena u lošoj namjeri, zar ne?
Zavisi od toga kakva je kritika. Ako je konstruktivna onda je čak i prihvatim.
Uf...igre bez granicaprihvatam sve kritike i razmatram motiv, pa se pravdam po potrebi.
objasnilaKo voli kritike? Ko voli kada mu neko pametuje?
Ne volim kritike, čuj kritika još 'dobronamerna'!
Niko ne može sagledati situaciju iz mog ugla, prema tome, šta ima da mi 'drvi'.
Ako pogrešim sama snosim posledice.
Niko ne uči na tuđem iskustvu.
Niti volim kritike, niti druge učim kako i šta treba.