Neno
Elita
- Poruka
- 21.992
Da.. mogao sam navesti neki banalniji.. "nova frizura ti baš i nije nešto.. ona prije ti je bolje pristajala"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogotovo ako je to zenska osoba koja se tesko oslobodila predhodne duzineDa.. mogao sam navesti neki banalniji.. "nova frizura ti baš i nije nešto.. ona prije ti je bolje pristajala"
Nisu sve kritike negativne ali poznajem osobe koje vrlo burno reaguju na bilo kakvu.. u suštini svaka kritika u nama izaziva neku reakciju, samo što se kod nekih to uopšte ne primjećuje.
Kakvo prihvatate kritike? Da li je kritika u suštini samo bojazan da se na taj način susretnemo sa vlastitim manama, greškama ili neuspjesima?
Kako prepoznati dobronamjernu kritiku ali i onu koja to nije.. kako procjeniti da li je kritika ispravna a kad to ipak nije?
Da li ste osoba koja bilo koju kritiku u startu odbacuje, osoba koja kritike teško podnosi ili ste jednostavno toliko tvrdoglavi da čak i one vrlo dobronamjerne ne prihvatate?
"Kaži mi šta ne valja kod mene" je teško čuti ali ne i nemoguće..
Da li ste osoba koja mrzi kad vas neko kritikuje, iako je kritika sasvim na mjestu ali nema šanse da to prihvatite?
Ovo je za glupost temuDa.. mogao sam navesti neki banalniji.. "nova frizura ti baš i nije nešto.. ona prije ti je bolje pristajala"
To se ne odnosi na nas muškarce.. uostalom mi frizure baš toliko i ne primjećujemo, za razliku od nečeg drugog..Ovo je za glupost temu
To se nikad tako ne govori, nikad
Kažeš da joj lepo stoji, a kasnije pronađeš fotku sa starom frizurom i kažeš kako joj je lepa ta slika.. i pustiš je da sama shvati
Netačan stereotip, možda TI, ali ja u životu nisam upoznala muškarca/dečka koji ne primećuje frizuru kod devojaka/žena, ozbiljno.To se ne odnosi na nas muškarce.. uostalom mi frizure baš toliko i ne primjećujemo, za razliku od nečeg drugog..
A sad...fotku...gde da nađe stariju fotku i to baš fotku sa određenom frizurom?Ovo je za glupost temu
To se nikad tako ne govori, nikad
Kažeš da joj lepo stoji, a kasnije pronađeš fotku sa starom frizurom i kažeš kako joj je lepa ta slika.. i pustiš je da sama shvati
Volim kritiku u lice, nikad se ne bih uvredila ni ljutila na ljude koji mi bilo šta kažu direktno. Sad- da li bih poslušala, to je druga priča.
Ne bih, u 90% slučajeva.
Što genijalno razmišljanjeDa li je pohvala kritika?
Da li je pohvala kritika?
Nisu sve kritike negativne ali poznajem osobe koje vrlo burno reaguju na bilo kakvu.. u suštini svaka kritika u nama izaziva neku reakciju, samo što se kod nekih to uopšte ne primjećuje.
Kakvo prihvatate kritike? Da li je kritika u suštini samo bojazan da se na taj način susretnemo sa vlastitim manama, greškama ili neuspjesima?
Kako prepoznati dobronamjernu kritiku ali i onu koja to nije.. kako procjeniti da li je kritika ispravna a kad to ipak nije?
Da li ste osoba koja bilo koju kritiku u startu odbacuje, osoba koja kritike teško podnosi ili ste jednostavno toliko tvrdoglavi da čak i one vrlo dobronamjerne ne prihvatate?
"Kaži mi šta ne valja kod mene" je teško čuti ali ne i nemoguće..
Da li ste osoba koja mrzi kad vas neko kritikuje, iako je kritika sasvim na mjestu ali nema šanse da to prihvatite?
Samo ako kritikovani ima osvešćene samoljublje i sujetu, kritika može da dopre do njega... Možda može da ga kanališe u boljem smeru, a da se pri tom ne oseti omalovaženim... Tada kritikovani može da bude čak i zahvalan zbog kritike...Mislim da nam kritike pomažu da budemo bolji, a ne da ih shvatamo kao nešto loše. Ključ uspjeha nije u pohvalama nego baš u kritikama.
Slazem se, kritika pomaze da ne damo previse maha raznim odbrambenim mehanizmima koji po principu funkcionisu nesvjesno.Bilo sta da radim, bez kritika ne mogu dugo da opstanem, jednostavno pocinjem da gubim kompas.