Odmah ću ti reći da su lavovi jako, jako, jako teški u vezi! Imala sam dugu vezu sa jednim lavom, i garantujem ti da nikakav odnos ne možete izgraditi osim ako se stvarno iskreno volite.
Mrzim da koristim reč MORATI, ali lavu u svakom slučaju moraš povladjivati. Jedino ako si 10000% u pravu, on će to ispoštovati, ali ako oseti tračak tvoje nesigurnosti - tu si gotova! ON JE LAV I ON JE U PRAVU. To je što se tiče verbalne komunikacije u vezi.
Inače, dečko lav ume veoma lepo zaštitnički da se postavi i to zaista ume da prija, ukoliko ti voliš takav stav.
U krevetu je - uuuuuuuuuu!!! Ali ne znam da li možemo da generalizujemo ovu karakteristiku.
Dok te voli - VOLI TE, budi sigurna da si mu jedina i da si mu motiv za sve što radi tih dana (nedelja, meseci...). ALI, kad osetiš da osećanja pomalo blede, budi sigurna da ga ne možeš zadržati i da ne možeš ponoviti početak veze u smislu njegovog ponašanja.
Žao mi je što ovog trenutka ne mogu nešto više da ti napišem, ali ako si zainteresovana za neke pojedinosti, napišti i ja ću ti odgovoriti kroz par dana.