kako pridobiti muskarca lava?

• Začetnik teme Začetnik teme simoona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odmah ću ti reći da su lavovi jako, jako, jako teški u vezi! Imala sam dugu vezu sa jednim lavom, i garantujem ti da nikakav odnos ne možete izgraditi osim ako se stvarno iskreno volite.
Mrzim da koristim reč MORATI, ali lavu u svakom slučaju moraš povladjivati. Jedino ako si 10000% u pravu, on će to ispoštovati, ali ako oseti tračak tvoje nesigurnosti - tu si gotova! ON JE LAV I ON JE U PRAVU. To je što se tiče verbalne komunikacije u vezi.
Inače, dečko lav ume veoma lepo zaštitnički da se postavi i to zaista ume da prija, ukoliko ti voliš takav stav.
U krevetu je - uuuuuuuuuu!!! Ali ne znam da li možemo da generalizujemo ovu karakteristiku.
Dok te voli - VOLI TE, budi sigurna da si mu jedina i da si mu motiv za sve što radi tih dana (nedelja, meseci...). ALI, kad osetiš da osećanja pomalo blede, budi sigurna da ga ne možeš zadržati i da ne možeš ponoviti početak veze u smislu njegovog ponašanja.
Žao mi je što ovog trenutka ne mogu nešto više da ti napišem, ali ako si zainteresovana za neke pojedinosti, napišti i ja ću ti odgovoriti kroz par dana.

bila sam sa jednim lavom.kratko ali slatko,pa sad opet treba da budem s njim.treba uvek da ga stavljas u prvi plan.da mu govoris lepe stvari,tipa da je najlepsi,najbolji i tako to,i bice tvoj sigurno.ali nemoj patiti ako te ostavi jer oni su takvi,brzo se olade.

Ti si najbolji, najpametniji, najsposobniji... Niko ti nije ni do kolena. Ma svi su škart naspram tebe. Ti zaslužuješ najbolje. Da, u pravu si. Ma svi su oni smešni nasprm tebe. I sl.

Dobro, malo se šalim, ali uglavnom to pali. I oni stvarno veruju da je to tako. Neće nikada posumnjati da je možda drugačije u svetu izvan njihove glave.

(E u krevetu, ovo gore napisano zaista stoji.)

I još nešto- partnerke sa kojima žele zaista sve (a to je ono što je već neko napisao- pravu ljubav, maksimalno požrtvovanje, zaštitnički stav...) uglevnom oni biraju. Ne daju se baš tako lako zavesti od strane nekog ko ne ispunjava njihove kriterijume.

Pa, srećno.

Back