brutaLzz
Domaćin
- Poruka
- 3.359
Praktična rešenja i saveti...
...Ti si na Putu,- novca...Praktična rešenja i saveti...
sposobnost, umesnost ,vestine,strucnost?...musko...zensko...porijeklo /tradicija/...karakter i mjesto sadasnjeg prebivanja...
Statusno stanje...
da ako si odrastao u prirodi i sa zivotinjamaotću u prirodu i početi nov život..živeti samo od prirode
da li je to moguće bez para ?
da ako si odrastao u prirodi i sa zivotinjama
Hvala ti za ovu temu ❤Praktična rešenja i saveti...
ne mora. Ali nisu vise ljudi sposobni za to..Znam coveka koji je odrastao u kolibi u sumi i za danasnje pojmove neverovatno sposoban.Zna sve trave ...stojimo na livadi on izmedju nogu bere pecurke koje ja ne vidim od trave...skroz u stranu tokom razgovora kaze"eno je srna"..Ja pogledam jedva je vidim negde na drugom brdu daleko..Stalnmo kuva neke cajeve ,sve radi rucno kopa sadi bere...i ne interesuju ga pare( bar tako kaze)Nesto kao Panta iz Pirotanisam jbg....na žalost
za sve danas trebaju pare...na žalost
i ako želiš da odeš i započneš - trebaju pare, trebaju ti pare za start u toj divljini,
pare,pare i samo pare....
Znas kako, ako znas kako da nadjes hranu, i da resis zimu, dakle da naviknes na hladnocu. Tu je i problem higijene...otću u prirodu i početi nov život..živeti samo od prirode
da li je to moguće bez para ?
Vrlo jednostavno. Pocni prodavat guzicuPraktična rešenja i saveti...
Da, sve ces to da dobijes na lepe oci...Ima milion napustenih kuca po zabitima ,tamo lepo pa polako po neka koka i ovca od komsija,odradi se neki posao u zamenu za hranu ,pa se posadi kukuruz i nema brige
Ne mora. Mozes kod domacina u Vojvodini da sluzis kao u seriji "Salas u malom ritu" Cistis stale hranis stoku imas spavanje hranu neki dinar preko...Moze i dole oko Kladova po selima....Mora da se radi .Da, sve ces to da dobijes na lepe oci...
Znas kako ako ces da kulacis i nadnicis, svakako je bolje da se zaposlis, jer se vise isplati...Ne mora. Mozes kod domacina u Vojvodini da sluzis kao u seriji "Salas u malom ritu" Cistis stale hranis stoku imas spavanje hranu neki dinar preko...Moze i dole oko Kladova po selima....Mora da se radi .