Kako prevazici usamljenost?

colorofthered

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
114
Kako da prevazidjem usamljenost... verovatno cete videti i drugu moju temu odlazak kos prostitutke na erotsku masazu... to je bilo samo privremeno resenje, i nije mi resilo nista, mislim nisam ni ocekivao... ali jeste pomoglo u smilu da sam video i doziveo nago zensko telo...

Не знам да ти дам савет, искрено, јер и то одлажење којекуде на неке активности не гарантује да ћеш упознати некога инспиративног...
Усамљеност је постала глобална бољка, све више то чујем од људи, а опет људи или превише бирају друштво или не бирају уопште па се ухвате сваког ко им посвети и мало пажње.
Јавила сам се само да ти пружим подршку, да знаш да ниси усамљен случај и да ти пожелим да ускоро упознаш неког занимљивог и инспиративног. :)

Kako da je nadjem, gde? Ako ona vidi da sam ja usamljen i da nemam drustvo itd.. pomislice zasto bi i ona bila sa mnom, verovatno ce misliti da sam neki cudak... a nisam.

Па нађи неку усамљену.

Или нађи друштво за почетак.

Нећеш ништа постићи на форуму.

Изађи из куће мало, нађи старо друштво из краја, детињства, школских дана, другове, другарице.

Живи живот мало.

Ja ti predlazem da nadjes neke aktivnosti koje ukljucuju druge ljude, na primer planinarenje. Nije fizicki zahtevno kao neki drugi sportovi a upoznas mnogo ljudi u tim planinarksim klubovima, uvek se organizuju neki izleti gde zaista mozes da nadjes dobre prijatelje.

Kako da je nadjem, gde? Ako ona vidi da sam ja usamljen i da nemam drustvo itd.. pomislice zasto bi i ona bila sa mnom, verovatno ce misliti da sam neki cudak... a nisam.

Ma, to da li imas drustvo ili ne, nije najpresudniji faktor da bi stupio u vezu, veruj mi. Ali cak i da je tako uvek mozes naci nacin da se socijalizujes. Na poslu, skoli, fakultetu, stanu , komsiluk, neka aktivnost..... bilo sta proguraj se malo, ne znam koje si godiste ali verujem da uvek mozes sklopiti kontakt sa nekim. Pa cak i preko interneta, iskoristi ga.

Pa evo sam si rekao da si se selio par puta i da ne poznajes nikog, ne vidim sta je tu neobicno, zar je to razlog da bi te neka devojka odbila ( naravno ima i takvih) ali nemoj bas toliko da generalizujes stvari.

Plesna skola bi bila bas sok... jer bi bio veliki kontrast sa devojkama.. toliko daleko od njih a sad odjednoom ona blizu mene.. mislim da mbi mi to bilo bas neprijatno...

Vidi, šok-terapija je ponekad, ma kako radikalno zvučalo, najbolja. Ne moraš ih posmatrati kao devojke, već kao osobe koje idu sa tobom na istu aktivnost. :) Društvo sa plesa, ma kog pola bili. :)
Zaista ti je možda tako nešto najbolja varijanta. Em ćeš upoznati ljude, oba pola, em ćeš, posle prvih par odlazaka, jednom zauvek razbiti tu blokadu u glavi, rasterati taj strah i rasteretiti se kada su devojke u pitanju.
Spremi se za prenemaganje, gomile praznih priča, ogovaranje... sve su to normalne priče kada je mnogo devojaka na jednom mestu, ali šta ćeš :lol:
I, hajde, nisu to džinovske anakonde, to su samo obične devojke :ok::ok::ok:

Hah....ja sam usamljen od kad znam za sebe :) Imao sam tu i tamo neko drustvo ali su to sve bili teski mlatikurrci od ljudi. Ja sam imao nesto vise para nego oni pa bilo stalno ono "aj plati pivo....aj kupi keks....aj daj za bus"! Jedan se ozenio pa poceo da mi spusta slusalicu kad ga zovem iz cista mira. Piccke bre! Posle toga krenem u planinarenje kad ono tamo jedan zavadio celu grupu! Poceli da se osnivaju klanovi. Ko je za njega i ko je protiv njega! Dignem ruke i od tih govvana. Sa'cu lepo da kupim sebi pita i da se druzim sa njim! Necu vise bre niko da mi jede dusu. Danas mozes samo da u zivotinji nadjes druga.

Zaboravih da kazem.....skupljam lovu .....'ocu da kupim detektor metala i magnet. Planiram da magnetom skupljam po reci predmete iz proslosti a detektorom da obilazim lokacije velikih bitaka i da kopam i istrazujem. Volim arheologiju a mozda i nadjem nesto vredno pa ga "utopim" za veliku lovu i konacno sebi kupim kameru.....yeahhhhh!!!! :)

Не знам да ти дам савет, искрено, јер и то одлажење којекуде на неке активности не гарантује да ћеш упознати некога инспиративног...
Усамљеност је постала глобална бољка, све више то чујем од људи, а опет људи или превише бирају друштво или не бирају уопште па се ухвате сваког ко им посвети и мало пажње.
Јавила сам се само да ти пружим подршку, да знаш да ниси усамљен случај и да ти пожелим да ускоро упознаш неког занимљивог и инспиративног. :)

upravo tako
možda je nekim ljudima lako da uspostavljaju kontakte na keca i te površne kontakte
tipa da imaš društvo za teretanu, kafu, izlazak
al em što usamljenima to očigledno ne ide tako lako
em što to ne rešava problem usamljenosti
posebno ako si u nekim godinama a ti treba da formiraš prijateljstva iz osnovne škole
no ako ti treba društvo radi društvo onda ok
kad počneš da radiš steći ćeš makar neke kolege
a što se devojaka tiče nije ti obaveza nikakvo drušvo
uglavnom prvo se ti sprijatelji sa sobom, ispuni svoje vreme i misli i sve će doći

usamljenost nije isto sto i samoca..mozes biti okruzen gomilom ljudi, pa se i dalje osecati usamljeno...ali svakako je prvi prvi korak izlaska iz usamljenosti - izlazak iz samoce..lepo rekose ljudi iznad : upisi neki kurs, idi u setnju, teretanu, bilo gde..i upoznaces ljude..a ako bude srece - medju njima ce biti i onih koji ce odagnati ne samo samocu, vec i osecaj usamljenosti ;)

Plesna skola bi bila bas sok... jer bi bio veliki kontrast sa devojkama.. toliko daleko od njih a sad odjednoom ona blizu mene.. mislim da mbi mi to bilo bas neprijatno...

Теби, за почетак, треба ДРУШТВО!
Нека то слободно буде мештовито друштво...а девојке у њему немој посматрати као потенцијалне будуће, него само као особе за друштво...
Ако сваку девојку коју видиш будеш доживљавао и процењивао као ''плен'' и надати се да ће из сваког односа са женском особом проистећи веза - брзо ће почети да те избегавају!
Девојке могу бити и сјајне другарчине, знаш?
А кад се опустиш у њиховом друштву тек онда ћеш имати могућности да оствариш и неки блискији однос!

Ili upiši kurs nekog jezika. Ja sam na tim kursevima upoznala jako mnogo ljudi, i to je baš lako, jer na tim časovima ljudi moraju da razgovaraju jedni sa drugima. Već posle drugog časa se svi opuste i kao da se znaju godinama (prolaze kroz iste muke, zato)... a atmosfera je opuštena, nije mesto na kome se očekuje muvanje i udvaranje. I uglavnom ima više devojaka nego momaka :)

Nadji neku zanimaciju koja uključuje grupu ljudi s kojima ćeš provoditi neko vreme. Recimo neki sport, kurs, hobi isl. Kreći se medju ljudima što više, komuniciraj. Ključno je da nadješ bar nekog za početak, nebitno da li je muško ili žensko, ko će da te pokrene i izbaci iz tog začaranog kruga.Posle će se sve nadovezivati jedno na drugo, novi ljudi, nova dešavanja, više šansi za bilo šta...a tvoj osećaj usamljenosti će polako nestajati. I ne odustaj, već budi uporan i istrajan.

Back