- Poruka
- 73.195
ko i sve druge religijeHrišćanstvo je jedno veliko "Ne lipši magarče do zelene trave".
niko ne zna šta je preko granice ali biće lepše nego sad. i sve je to ok ali bi ja još malo da živim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko i sve druge religijeHrišćanstvo je jedno veliko "Ne lipši magarče do zelene trave".
Šta mi nudi ateizam? Tek onda neće biti kazne za silovatelja.Ima i ona "Obećanje ludom radovanje"...a pošto ti nisi lud, samo su te zbunili, tvoj um pokušava da se oslobodi i zato misli sa početka ove teme.
Ovako kako kažeš stvarno ispada da samo tešiš sebe. I u dubini uma kapiraš da to radiš i um se buni.Šta mi nudi ateizam? Tek onda neće biti kazne za silovatelja.
Učitavaš previše. Poenta ove teme nije bila da neko nekog vrbuje u drugu vjeru ili nevjeru već da razmjenimo slična iskustva. Ali izgleda da niko nema hrabrosti o tome pričati.Ovako kako kažeš stvarno ispada da samo tešiš sebe. I u dubini uma kapiraš da to radiš i um se buni.
a kako, čim ti neko da svoje mišljenje ti ga izbombarduješ šta sveti oci kažu o tome i to treba kao da ubedi sagovornika da nije u pravuUčitavaš previše. Poenta ove teme nije bila da neko nekog vrbuje u drugu vjeru ili nevjeru već da razmjenimo slična iskustva. Ali izgleda da niko nema hrabrosti o tome pričati.
Niko nije ni podijelio neko svoje iskustvo sem mene.a kako, čim ti neko da svoje mišljenje ti ga izbombarduješ šta sveti oci kažu o tome i to treba kao da ubedi sagovornika da nije u pravu
A šta drugo da ti kaže osim, ne plaši se da postavljaš pitanja, kakav kriterijum imaš za druge vere imaj za sopstvenu i idi tamo gde te istina vodi bez obzira šta kažu oni koje si smatrao autoritetima?Učitavaš previše. Poenta ove teme nije bila da neko nekog vrbuje u drugu vjeru ili nevjeru već da razmjenimo slična iskustva. Ali izgleda da niko nema hrabrosti o tome pričati.
pa stalno ponavljam da nam je u prirodi da sumnjičimo jer nekad i oko prevari a za um da i ne pričam.Niko nije ni podijelio neko svoje iskustvo sem mene.
Да, хвала Богу, мој лични живот је сасвим добар и захвалан сам Богу за то. Али уједе ме за срце кад видим шта се дешава око мене. Кад видим неправду на сваком кораку а не могу ништа урадити. Могу урадити неке мале ствари које су до мене и трудим се да ја не будем такав према другим људима али опет болно је гледати властити народ како срља у провалију.
Би сигурно. Овакво шибицарење сигурно не би било.Можда би једино обнова монархије могла да доведе до верског и културног побољшања, кад бисмо добили неког краља који је прави Србин, али мали су изгледи.
Tako je..."Naši dani" je pisana u doba republike.Би сигурно. Овакво шибицарење сигурно не би било.
I tada je bilo problema ali većina ovog što nas danas muči je nasljeđe komunizma.Tako je..."Naši dani" je pisana u doba republike.
Kao npr...čega to ima danas, a da nije o tome bilo reči i tada??I tada je bilo problema ali većina ovog što nas danas muči je nasljeđe komunizma.
Kult ličnosti političara recimoKao npr...čega to ima danas, a da nije o tome bilo reči i tada??
Hajde onda iznesi svoje licno iskustvo na forumu,jesi li osetio pritisak ozbiljnih argumenata iz Pisma koje ti pomogle da sagledas neka pitranja iz druge,prave perspektive !?Učitavaš previše. Poenta ove teme nije bila da neko nekog vrbuje u drugu vjeru ili nevjeru već da razmjenimo slična iskustva. Ali izgleda da niko nema hrabrosti o tome pričati.
Danga, Vođa, Jututunska juhahaha, Narodni poslanik, Gospođa ministarka, Dva raba...Kult ličnosti političara recimo
Ne, argumenti drugih vjerskih zajednica mi zaista nisu uvjerljivi.Hajde onda iznesi svoje licno iskustvo na forumu,jesi li osetio pritisak ozbiljnih argumenata iz Pisma koje ti pomogle da sagledas neka pitranja iz druge,prave perspektive !?
..za razliku od tvojih koji valjda jesu !?Ne, argumenti drugih vjerskih zajednica mi zaista nisu uvjerljivi.
Siguran sam da je u tvojoj glavi to tako...za razliku od tvojih koji valjda jesu !?
...narocito kad te nesto nezgodno pita neki subotar a ti pojma nemas sta bi mu rekao pa krenes sa globalnim zagadjivanjem planete uz obilne detalje o lanskom snjegu...!?
Tvoja sigurnost o tome sta je drugima u glavi jeste parametar koji ukazuje na ozbiljna promena tvoje percepcije realnosti - mozda si nekad znao da samo Bog moze citati ljudska srca/znati sta je ljudima u glavi ali eto,razno-razni uticaju i spao si na nivou gde "i ti mozes" to isto raditi...Siguran sam da je u tvojoj glavi to tako.
istoНикад нисам имао сумње у вери у Бога али сам имао сумње у себе и релацији на којој стојимо Бог и ја.
Од наших паметних народних "Од њега је и Бог диг'о руке!"
Кад стварно поверујеш у то онда те изненади!isto
i dan danas verujem da ga uopšte ne zanimam
aj čekam al poslednjih godina me onda neprijatno iznenađujeКад стварно поверујеш у то онда те изненади!