Kako prepoznati ženu koja voli seks?

Ali zašto ne kažu jasno i glasno?
U stvari, verovatno vole ali ne aa svakim
Poenta je da se uđe u njihov izbor

da se popne na skupštinsku binu da uzme mikrofon u ruke i jasno i glasno da se izjasni voli li sex a ne da dovodi u zabludu kolege i koleginice
i odmah da se klasifikuje i da joj se dodeli kataloški broj da se zna koliko šarenih ženica gajimo u našoj bogougodnoj zajednici

ja sam bio mladi momak ona ravno 40 godina i u fazi razvoda i secam se da je rekla: ja bih volela da je stalno unutra.
e sa njom sam svhatio da koliki god da sam seksualni manijak, zeni ne mogu parirati.

i stvarno joj se video ku*rac u ocima. isla je i samo zracila pogledom.

inace je bila debeljuca i nije bila lepotica

tkd moj je odgovor da se moze prepoznati tako sto joj kur*ac viri iz ociju

*bas kao sto su i nasi dedovi govorili
Tako je.sve se vidi.

ja sam bio mladi momak ona ravno 40 godina i u fazi razvoda i secam se da je rekla: ja bih volela da je stalno unutra.
e sa njom sam svhatio da koliki god da sam seksualni manijak, zeni ne mogu parirati.

i stvarno joj se video ku*rac u ocima. isla je i samo zracila pogledom.

inace je bila debeljuca i nije bila lepotica

tkd moj je odgovor da se moze prepoznati tako sto joj kur*ac viri iz ociju

*bas kao sto su i nasi dedovi govorili
to je samo tvoj lični trip koji nema veze sa realnošću
svaka žena na koju se napržiš ima qratz u očima zato što se ti projektuješ a ne zato što on zaista viri

Жене којe лајкују објаве на инстаграм страници попут perverzija_ljubavi сасвим сигурно су жене којe тиме откривају доста тога о себи....биле оне свесне тога или не......а колико је тек жена које не лајкују, а прате такве ствари.... Фејс и инстаграм су нас разоткрили боље него било шта икад

Али ако изузмемо друштвене мреже мислим да сам приметио да жене које вапе за сексом често летимично бацају поглед на бутине мушкарца, раде то суптилно али може на блиц некад да се ухвати тај поглед

Poslednja izmena:
Жене којe лајкују објаве на инстаграм страници попут perverzija_ljubavi сасвим сигурно су жене којe тиме откривају доста тога о себи....биле оне свесне тога или не......а колико је тек жена које не лајкују, а прате такве ствари.... Фејс и инстаграм су нас разоткрили боље него било шта икад

Али ако изузмемо друштвене мреже мислим да сам приметио да жене које вапе за сексом често летимично бацају поглед на бутине мушкарца, раде то суптилно али може на блиц некад да се ухвати тај поглед
:pop: :pop: :hehe:

Back