Kako prepoznati ženu koja voli seks?

Kako prepoznati ženu koja voli intimni odnos i kakve osobine poseduju takve žene?
Takvih je ogromna većina.Ima izuzetaka.Sećam se priče jednog kolege o njegovoj prvoj ženi.Po njegovom kazivanju imali su odnose na samom početku braka uglavnom na njenu inicijativu čak i 12 i više puta u toku 24 h što nije nemoguće jer se mlad oženio .Kad je zatrudnela izgubila je svaki interes za seksom koji u stvari nije ni imala nego je samo htela da ima dete prema kojem je ekstremno posesivna.Posle se ispostavilo da je skrila f dijagnozu koja je periodično dolazila do vrlo gadnog izražaja.

ja sam bio mladi momak ona ravno 40 godina i u fazi razvoda i secam se da je rekla: ja bih volela da je stalno unutra.
e sa njom sam svhatio da koliki god da sam seksualni manijak, zeni ne mogu parirati.

i stvarno joj se video ku*rac u ocima. isla je i samo zracila pogledom.

inace je bila debeljuca i nije bila lepotica

tkd moj je odgovor da se moze prepoznati tako sto joj kur*ac viri iz ociju

*bas kao sto su i nasi dedovi govorili

Jako lako

Imas 2 nacina jedan 100 procentan nacin da prepoznas a drugi moze i ne mora biti

1.Onaj koji nije uvijek sigurica je kada zena previse dodirije kosu i pravi sa njom razne oblike ili kada ode do wc pa se vrati pa vidis napravila je pundju a prije toga imala obicnu kosu ili kada samo igra se sa dlakama od kose,ali to moze znaciti i da je zaljubljena ne mora nuzno biti napaljena i zeljna seksa

2.Drugi nacin koji uvijek po meni je garant zenske napaljenosti je kada rukama stalno mazi svoje butine i kada su koj ruke uvijek u blizini vagine odnosno na butinama i kada pomjera ruke po butinama i mazi ih, podsvjesna veza sa vaginom jer butine su blizu vagine to je cuvar vagine zenske kada njih zena rasiri onda vagina se vidi odlicno.Kada kazem drzi ruke na butinama to kazem i kada sjedi i kada stoji nebitno i bitno je da to nije par sekundi vec minut,dva ili vise posebno dok razgovara sa muskarcem pa su joj ruke uz butine

Back