gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.155
Po ovome, imam i 1 i 2 detetaDovoljno je samo pogledati u ženinu obuću da shvatite sve o njoj.
Pogledajte uputstvo
Pogledajte prilog 1309526
Međutim istina je da imam 0
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Po ovome, imam i 1 i 2 detetaDovoljno je samo pogledati u ženinu obuću da shvatite sve o njoj.
Pogledajte uputstvo
Kategorija - Nisi se udavala, razvodila i nikad necesSve mi ruzne... Nista od toga ne nosim![]()
Nemam problema ni sa timKategorija - Nisi se udavala, razvodila i nikad neces![]()
Pazi nju, kako se odmah trtiPita za mene![]()
Stara izreka iz 70-ih: "pise ti na cipelama.."![]()
Žene, obratite pažnju šta obuvate. Nemoj posle da bude "Što me spopadaš, udata sam"
Nije nam dozvoljeno imati ovakvu obuću na posluovu za dvoje djece
![]()
То више говори о мушкој психологији...Ово разведена испада да је одмах нека порнићарка!
Ako leti hoda bosa?Dovoljno je samo pogledati u ženinu obuću da shvatite sve o njoj.
Pogledajte uputstvo
bas sam to theo da komentarisemVala, sad ih je većina kao da ima dvoje djece![]()
Mito a one što nose japanke?Dovoljno je samo pogledati u ženinu obuću da shvatite sve o njoj.
Pogledajte uputstvo
Ali opet je mita pobedio sa temomSve mi ruzne... Nista od toga ne nosim![]()
Ne biraš lepo obućuPo ovome, imam i 1 i 2 deteta
Međutim istina je da imam 0
Ove stilske zločine od prvih i drugih cipela ne bih obula u životu. Kao ni poslednjeNe biraš lepo obuću
Neadekvatno se obuvaš i unosiš zabunu medju muškarcima
Dovoljno je samo pogledati u ženinu obuću da shvatite sve o njoj.
Pogledajte uputstvo
Dovoljno je samo pogledati u ženinu obuću da shvatite sve o njoj.
Pogledajte uputstvo