zelena_zabica
Obećava
- Poruka
- 95
Ne da bude...NE kontinuirani proces..Samo iskutvo..jedno ,dva...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je toliko gadno.zelena_zabica:Ne da bude...NE kontinuirani proces..Samo iskutvo..jedno ,dva...
Iz ovoga zakljucujem da ni lezbejkama u velikoj vecini nije sjajno.zelena_zabica:Ispostavi se da nije bas tako DOBRO...Nekima..
Gryphon:Iz ovoga zakljucujem da ni lezbejkama u velikoj vecini nije sjajno.
Normalna devojka nikad... ali hvala na informaciji kako "pola" razmisljaju...zelena_zabica:Hm..Nema tu nista narocito..I ovako svaka druga devojka pozeli takvo iskustvo..
Ma zezam se bwe...jel tako? :wink:zelenooka:Stvarno? :shock: :-D
zelena_zabica:To se zove eksperimentisanje...Neko ne prestane...Neko se odluci za bi varijantu..a vecina se vrati na staro..
Iz ova dva posta se nesumnjivo zakljucujezelena_zabica:Ispostavi se da nije bas tako DOBRO...Nekima
Petar_Pan:Normalna devojka nikad... ali hvala na informaciji kako "pola" razmisljaju...
Znaci ti si ne ne normalna.zelena_zabica:Okarakterisi mi jednu normalnu devojku...I sta je nenormalno u tome da pozelis jedno takvo iskustvo..Daj, molim te..
Ja recimo nemam takve afinitete...Ali ima ko voli..A ''ko voli nek izvoli''..Ne vidim nista lose u tome..
Gryphon:Iz ova dva posta se nesumnjivo zakljucuje
da "a vecina se vrati na staro" je jednaka "Nekima" iz drugog posta.
Logickom dedukcijom dolazimo do resenja zamenom konstanti i utvrdjujemo
Prethodno napisano. HVALA
Sincerely your Decart
Ne bi da se uplicem u dubokoumna objasnjavanja ovde kad je sve tako... prozaicno...zelena_zabica:Okarakterisi mi jednu normalnu devojku...I sta je nenormalno u tome da pozelis jedno takvo iskustvo..Daj, molim te..
Ja recimo nemam takve afinitete...Ali ima ko voli..A ''ko voli nek izvoli''..Ne vidim nista lose u tome..
Ma kakvi da se ljutim.zelena_zabica:Ne znam koliko si upoznat sa tom materijom..Ali logicka dedukcija i silogizam nisu primenjivi u svakoj kategoriji..
Hvala..
Iskreno Vasa..Zabetina..
P.S.Nemoj se ljutis..
pa dobro, zamisli dva tipa kako jedan drugom puse a onda zamisli dve zenske kako jedna drugu lizu...pa, sta je ljepse vidjeti?Petar_Pan:I podseticu sta su sve devojke odgovorile na temi "da saznate da je decko gey"... sve su rekle da se ni u ludilu ne bi petljale sa takvim...
Kod neke trece ribe, da. kod frajera ti sigurno nije konkurencija, mislim to je poenta lezbejki, one imaju homoseksualne odnose (bar bi trebale). A samo prepoznavanje bez njenog deklarisanja je malkice teza stvar, iliti ako ti ne kaze mozesh samo da nagadjash, i imash 50% shansu da pogodish.bobba:pa meni nije bitno
ja nisam jedna od njih
ali je bolje znati da li je ona moja konkurencija ili ne