Обилић
Elita
- Poruka
- 15.305
насупрот овог коме прија дување
јер су му све поре запушене ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao biih da neki smrde kad im pridjes, neki imaju par metara radijus. Neki i vise...Госпођа којој смета дување је очигледно управо окупана,
насупрот овог коме прија дување
јер су му све поре запушене ...
jes gadno kad neko smrdiRekao biih da neki smrde kad im pridjes, neki imaju par metara radijus. Neki i vise...
ajde vic na tu temu:
Kako Srbi kopiraju Noleta, Nole reci da se obavezno tusiras pre nego sto udjes u GSP.
jes gadno kad neko smrdi
mada sta znam, sad svi mirisu nesto lajt
kolega odma se vidi da ste plemenitog roda cim se toliko tusirateJa nešto ne primećujem da narod smrdi, ali veliku borbu vodim sa ovima što im prija promaja, a ja se 3 puta dnevno tuširam ...
kolega u indiji je valjda tradicionalna vrednost smraddok se nije izgradio nadvoznjak u pancevu nad prugom (a bio je poluzapocet/dovrsen 20 godina) autobusi su se guzili i po 2-3 sata nakrcat putnicima a napolju 40+ stepeni. tu se tacno "videlo" ko se nije okupao
to je bilo nesto kao prijemni za indiju
kolega odma se vidi da ste plemenitog roda cim se toliko tusirate
crni djordje da ga nisi pojeo ti :OJuce bio kod nekog kiselog matorca i smrdi mu gajba odvratno i pisam sinoc dismr mi na njega jbt
Jok, samo ga je kresnuocrni djordje da ga nisi pojeo ti :O