Kako prepoznati ko je kakav u sexu

Поента је да будеш оно што јеси, да се опходиш онако како ти жеља налаже. Ако јој се не допада, она није за тебе. Некој другој ће се допасти баш то што ти волиш.
E, je8es ga... K;o da se zaljubljujes svaki dan, imas sex sa kim pozelis, pa da samo "odustanes" tek tako zbog jednog aspekta partnerskog odnosa...

Jadan taj decko s vama...

" da li je moguće na osnovu ponašanja čoveka proceniti unapred kakav će biti u krevetu?"
...у 99 посто случајева је немогуће проценити на основу понашања какав је ко у сексу...
...осим ако пре тога ниси пратио његове или њене објаве на друштвеним мрежама...
...а и то не мора да значи јер већина људи крије своју интиму као змија ноге....

Ma, za neke ni tad...

Setih se sad ovog:
Komentar momka na temu: "Partner ne treba da zna šta ste radili s bivšim"
"Ja sam sasvim slucajno saznao o bivsoj, tj nekoliko meseci posle raskida upoznam lika ciji je ortak bio sa njom pre mene. Znaci kad mi je pricao sta joj je sve radio nisam mogao da verujem, nazalost imao je i kratak snimak, ljudi moji koje je to izivljavanje bilo, bukvalno me bilo sramota da pogledam sta joj je radio, a ona jos uziva.."
"A da sve bude jos ludje, devojka povucena, mirna, fina, kulturica, cak nam je i sex bio sasvim normalan, nisam primetio da je u tom fazonu. Bili smo par meseci zajedno, nista ozbiljno, ali i dan danas ne mogu da verujem u to sto sam cuo i video, rekoh sebi ne dao Bog da vise ikad cujem i vidim bilo sta o bivsim devojkama a pogotovu o zeni."

Poslednja izmena:
Pozvao me @Urwald na neko okupljanje ljudi koji se znaju sa kinky/bdsm sajta u jednom kafiću u begeu, upoznali se, posedeli, popričali. Međutim, mislila sam se posle da ni malo po ponašanju ljudi ne bih mogla pogoditi kojoj su vrsti kinkarija skloni, da li je neko dom, sub, šta je, jednostavno svi izgledaju kul i ok i nikakva omaška u ponašanju ili gest ili govor ne pokazuje meni lično ama baš ništa. Po oblačenju i stilu bih rekla da su neki darkeri, deluju zanimljivo, ali ništa specifičnije od toga.

Onda sam se setila jednog poznanika iz Zemuna koji je davno pre kad sam bila u nekom većem društvu rekao, a izgleda kao gromada, bio po zatvorima, tukao se itd, koji je onako iskreno rekao ma mene par devojaka otkačilo jer sam mnogo nežan sa njima u krevetu.. zakačim se za njih, ljubim ih.. kaže mi jedna da sam kao devojčica, pa sam ostala zapanjena jer ni malo ne odaje takav utisak.

Pa rekoh sad možda neko na forumu zna male tajne velikih majstora, da li je moguće na osnovu ponašanja čoveka proceniti unapred kakav će biti u krevetu?

Strastven, mlitav, angažovan, lenj, dominantan, previše nežan, zanimljiv, dosadan, kinky, vanila.. mislim sad i na žene i na muškarce, da li može bilo šta čoveka da "oda"? :D
Ако се лепо креће, има осећај за ритам, леп додир, највероватније је добар

Ја јако брзо ходам, брзо и издржљиво радим физикалију, нон-стоп сам под стрессом и често ме јако ради адреналин. Сигурно сам дивљи, само да нисам стидљив. Нема теорије да је неки дебели и троми бољи од мене. Али могу да будем и нежан, за мажење (у парку) сам се већ доказао да ми јако добро иде. Истовремено и страствен и нежан.

Али пази ти теме.....жене као не знају по понашању да препознају ко је какав у кревету :andjeo:

Људи моји знају оне све, итекако знају све и свашта само се свуда и увек праве невине Јуце, а што су искусније проценат тачности им је већи.

Нпр ниједна искусна жена неће помислити да је мушкарац добар у кревету ако је тих, повучен, миран, не дај Боже стидљив.....па још ако му се и изглед утапа у понашање па тај ће сигурно бити перципиран као млакоња у кревету од стране сваке жене са иоле искуства. А ако је супротност од тога онда га већ гледају као потенцијално доброг у кревету и то је закон, то се не мења, могу оне да патетишу јавно до сутра али не воле момке који нису енергични, који одишу миром, то њих не привлачи.

Poslednja izmena:
Али пази ти теме.....жене као не знају по понашању да препознају ко је какав у кревету :andjeo:

Нпр ниједна искусна жена неће помислити да је мушкарац добар у кревету ако је тих, повучен, миран, не дај Боже стидљив.....па још ако му се и изглед утапа у понашање па тај ће сигурно бити перципиран као млакоња у кревету од стране сваке жене са иоле искуства. А ако је супротност од тога онда га већ гледају као потенцијално доброг у кревету и то је закон, то се не мења, могу оне да патетишу јавно до сутра али не воле момке који нису енергични, који одишу миром, то њих не привлачи.
Naprotiv, dragi moj !
Naprotiv. Neiskusna će pomisliti da ako je tih i povučen da nije dobar. To nije merilo uopšte, znam iz iskustva da to nije ;)

Pozvao me @Urwald na neko okupljanje ljudi koji se znaju sa kinky/bdsm sajta u jednom kafiću u begeu, upoznali se, posedeli, popričali. Međutim, mislila sam se posle da ni malo po ponašanju ljudi ne bih mogla pogoditi kojoj su vrsti kinkarija skloni, da li je neko dom, sub, šta je, jednostavno svi izgledaju kul i ok i nikakva omaška u ponašanju ili gest ili govor ne pokazuje meni lično ama baš ništa. Po oblačenju i stilu bih rekla da su neki darkeri, deluju zanimljivo, ali ništa specifičnije od toga.

Onda sam se setila jednog poznanika iz Zemuna koji je davno pre kad sam bila u nekom većem društvu rekao, a izgleda kao gromada, bio po zatvorima, tukao se itd, koji je onako iskreno rekao ma mene par devojaka otkačilo jer sam mnogo nežan sa njima u krevetu.. zakačim se za njih, ljubim ih.. kaže mi jedna da sam kao devojčica, pa sam ostala zapanjena jer ni malo ne odaje takav utisak.

Pa rekoh sad možda neko na forumu zna male tajne velikih majstora, da li je moguće na osnovu ponašanja čoveka proceniti unapred kakav će biti u krevetu?

Strastven, mlitav, angažovan, lenj, dominantan, previše nežan, zanimljiv, dosadan, kinky, vanila.. mislim sad i na žene i na muškarce, da li može bilo šta čoveka da "oda"? :D
Hmm... Odlična tema. Otprilike samouverenost ,držanje tela i način govora ,njegov prodoran poled i naravno smelost u njegovim očima , su otprilike predznaci da bi mogao biti dobar ulov..ali znaš kako kažu – prilika čini lopova. Realnost je da okolnosti često igraju veću ulogu nego što mi mislimo. Na sličan način se implicira da je seksualnost osobe takođe složena i često skrivena stvar, koju ne možeš lako proceniti bez određene bliskosti ili "prilike" da se ta strana osobe otkrije... Dakle preostaje ti samo dva ili možda čak tri načina da to saznaš prvi je taj da konkretno pitaš i poveruješ sagovorniku drugi način da je da ga uhvatiš za ruku i odvedeš do najbližeg skrovitog mesta i uveriš se sama i treći način je da pričaš sa drugaricm u koju imaš poverenja a koja je spavala s njim pa ti može reći sve to iz prve ruke..

Back