Kako prepoznati ko je kakav u sexu

Не постоји начин до тога стићи споља , нечијим понашањем или облачењем или било каквим спољним утиском осим можда да ли је неко снажан или да ли нека може да издржи...
Све што може човек осетити инстиктом ...осећајем који ти неко ствара..жељу да ли ти буди и какву...
Ни то апсолутно није сигурно и то може да омаши...
Међутим када би све тако добро у напред знали не знам колико би живот уопште био итересантан..да нема ни мало магије...да не постоји ни мало сумње у интуицију...да ли би љубави било....питања...одговора...промашаја...исправки , познавања вредности...да то је то! Не није то то ево на улици видим још 20 и видим х-реј очима како влажи и флекицу на гаћицама...или као предатор видим почетак овулације...

Но сетих се нечег дебилног тотално дебилног али некако се уклопило...
Момчило Перишић " Даме и господо нарочито даме извините "Покварили су све чак и проституцију".. 🤭🫢😂😂😂

само када би се нека или неко сетио на направи нешто као место на интернету

где би све или сви качили своје жеље .. особине ....помало инкогнито ...помало претерали ..

баш семислим :think:
ima na tu temu neke ispovesti - moglo bi ko na reditu - neki deo specijalno za takvu vrstu 'ispovesti'.

Strastven, mlitav, angažovan, lenj, dominantan, previše nežan, zanimljiv, dosadan, kinky, vanila.. mislim sad i na žene i na muškarce, da li može bilo šta čoveka da "oda"? :D
Преферирам, ако је могуће да ме провоза аутомобилом, мени то даје углавном тачан дојам шта да очекујем :D
Неки од најбољих су се баш тако препоручили :malav:

Pa kako da prepozna koju da tretira kao zivo bice, a koju kao lutku na naduvavanje?
Поента је да будеш оно што јеси, да се опходиш онако како ти жеља налаже. Ако јој се не допада, она није за тебе. Некој другој ће се допасти баш то што ти волиш.
Просто је у суштини.

Преферирам, ако је могуће да ме провоза аутомобилом, мени то даје углавном тачан дојам шта да очекујем :D
Неки од најбољих су се баш тако препоручили :malav:
Шта би вожња одавала или казивала?
Не мислим на псовање , нервозу , нестрпљивост већ директно као одговор на тему?

Шта би вожња одавала или казивала?
Не мислим на псовање , нервозу , нестрпљивост већ директно као одговор на тему?
Вештину,прилагодљивост, страст, стрпљење...покрети при вожњи су несвесни, зато говоре.
Не ради се о увежбаности, рутини, већ стилу.😁

Вештину,прилагодљивост, страст, стрпљење...покрети при вожњи су несвесни, зато говоре.
Не ради се о увежбаности, рутини, већ стилу.😁
Ја бих ту пао , пао бих и возачки да нусам полагао код друга.😂🤣

Ја бих ту пао , пао бих и возачки да нусам полагао код друга.😂🤣
Није да те тешим, али нисам написала да је пресудно, само ми говори ко јесте добар, за мене. Што не значи да би некој другој био исто тако добар.
Све је релативно, савршено не постоји.

Back