- Poruka
- 22.226
osetljiva sam,nemoj da se salis tako.
Добро. Ево јавно изјављујем да откидам на Анђине камене колаче.
#ПоломићуКљовеЗаЊенеГузове
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osetljiva sam,nemoj da se salis tako.
Dal je realno da si postavio def iz urban dictionary? Ahahahhaha, koji retardi dolaze ođeUrban Dictionary
Pogledajte prilog 1636855
Merriam-Webster
Pogledajte prilog 1636856
Dictionary.com
Pogledajte prilog 1636857
Jednostavno prihvati činjenicu da si nastrana i seksualno devijantna. To je danas društveno prihvatljivo.
ko je nastran i devijantan?Urban Dictionary
Merriam-Webster
Dictionary.com
Jednostavno prihvati činjenicu da si nastrana i seksualno devijantna. To je danas društveno prihvatljivo.
Šta fali anglosaksonskoj vukajliji?Dal je realno da si postavio def iz urban dictionary? Ahahahhaha, koji retardi dolaze ođe
Urban Dictionary
Merriam-Webster
Dictionary.com
Šta fali anglosaksonskoj vukajliji?
To ne osporava činjenicu da si nastrana fetišarka.
Ova prepotentna lezbačako je nastran i devijantan?
Ne želi da prizna da termin kinki označava nastranost i seksualnu devijaciju. U tome je problem.Nekonvencionalni sex, lepo ti piše, to nema veze sa tim da li si gay ili straight.
Već kakvu vrstu seksa preferiraš, da li malko kinki, mnogo kinki ili si vanila.
Nisam advokat, ali mislim da nije toNe želi da prizna da termin kinki označava nastranost i seksualnu devijaciju. U tome je problem.
Ne želi da prizna da termin kinki označava nastranost i seksualnu devijaciju. U tome je problem.
Po meni jesteNisam advokat, ali mislim da nije to
Pljeskanje šakom po guznoj polutki je praktično vanilla seks. Spankanje varjačom za mešanje ajvara je već nastranost.Inače, to što jedan smatra devijacijom ne znači da je to i za drugog... Ako neko voli spenkanje po guzi.. kako stoji u tom rečniku za nekoga je to devijantno, a za nekoga ekstra
A šta ako je šaka ono baš jaka?Po meni jeste
Pljeskanje šakom po guznoj polutki je praktično vanilla seks. Spankanje varjačom za mešanje ajvara je već nastranost.
Lepo rekoh prepotentna lezbača sa naznakama narcisoidne ličnosti koja je umislila da nebeska tela rotiraju oko nje. Nemam pametnija posla nego da otvorim temu o nekoj likuši koja voli da se makazuje.Tema nisam ja, moze narezak da otvori temu o meni ako misli da nastavi da se bavi mojim likom i delom, evo ima amilj od mene
Pa nek mi kaže "prekini da me udaraš jako p*zda ti materina" i pljeskaću nežnije.A šta ako je šaka ono baš jaka?
To si ti nešto umislila, nisam ni znao da postojiš do pre par dana.neko me uhodi, neko je kanda oboleo
koje erogene zone?osetljiva sam,nemoj da se salis tako.
mislis ako ima tesku rukuA šta ako je šaka ono baš jaka?
ti citaj teoriju..praksa je mnogo zanimljivija kad te reciUrban Dictionary
Merriam-Webster
Dictionary.com
Nema prakse već par meseci.ti citaj teoriju..praksa je mnogo zanimljivija kad te reci
proverikoje erogene zone?