Kako prepoznati ko je kakav u sexu

Paula

black cat
VIP
Poruka
34.162
Pozvao me @Urwald na neko okupljanje ljudi koji se znaju sa kinky/bdsm sajta u jednom kafiću u begeu, upoznali se, posedeli, popričali. Međutim, mislila sam se posle da ni malo po ponašanju ljudi ne bih mogla pogoditi kojoj su vrsti kinkarija skloni, da li je neko dom, sub, šta je, jednostavno svi izgledaju kul i ok i nikakva omaška u ponašanju ili gest ili govor ne pokazuje meni lično ama baš ništa. Po oblačenju i stilu bih rekla da su neki darkeri, deluju zanimljivo, ali ništa specifičnije od toga.

Onda sam se setila jednog poznanika iz Zemuna koji je davno pre kad sam bila u nekom većem društvu rekao, a izgleda kao gromada, bio po zatvorima, tukao se itd, koji je onako iskreno rekao ma mene par devojaka otkačilo jer sam mnogo nežan sa njima u krevetu.. zakačim se za njih, ljubim ih.. kaže mi jedna da sam kao devojčica, pa sam ostala zapanjena jer ni malo ne odaje takav utisak.

Pa rekoh sad možda neko na forumu zna male tajne velikih majstora, da li je moguće na osnovu ponašanja čoveka proceniti unapred kakav će biti u krevetu?

Strastven, mlitav, angažovan, lenj, dominantan, previše nežan, zanimljiv, dosadan, kinky, vanila.. mislim sad i na žene i na muškarce, da li može bilo šta čoveka da "oda"? :D

Lično sam prilično loš u proceni kakav je ko u krevetu i šta su nekima preference.
Setih se sada jedne situacije sa jednim malo starijim likom koga sam upoznao, visok kao planina, ponaša se dominantno, pa kada smo zašli u tematiku koga i šta traži izneverovao sam 😂

Moja pokojna baba je muškarce procenjivala po obrvama..:rotf:
Kako, ne znam..i na šta je mislila kad kaže -beži od njega, vidiš kakve obrve ima, takodje ne znam...
Meni na poslu pričao jedan stariji čovek da su babe koje su porađale ženu/devojku mogle da znaju koji će dečkić biti obdaren i da su po tome znale da će ga sreća pratiti u životu.

Tema misli na upoznavanje ljudi realno, bar sam je tako napisala, po ponašanju.
Aleksi sam to rekao
Svako ima neke svoje zacine koje voli,pa tako nije za svakog dobar ljubavnik pogodan,za nekog je fatalan za drugog mlak,mi izvlacimo svojim umecem iz drugih najbolje i dvoje neznalica mogu medjusobno da imaju sex koji im odgovara,ono sto zene mogu da osete je samopouzdanje kod muskarca koji je imao sex i posebno ako je zauzet poveceva sanse da je dobar

Pozvao me @Urwald na neko okupljanje ljudi koji se znaju sa kinky/bdsm sajta u jednom kafiću u begeu, upoznali se, posedeli, popričali. Međutim, mislila sam se posle da ni malo po ponašanju ljudi ne bih mogla pogoditi kojoj su vrsti kinkarija skloni, da li je neko dom, sub, šta je, jednostavno svi izgledaju kul i ok i nikakva omaška u ponašanju ili gest ili govor ne pokazuje meni lično ama baš ništa. Po oblačenju i stilu bih rekla da su neki darkeri, deluju zanimljivo, ali ništa specifičnije od toga.

Onda sam se setila jednog poznanika iz Zemuna koji je davno pre kad sam bila u nekom većem društvu rekao, a izgleda kao gromada, bio po zatvorima, tukao se itd, koji je onako iskreno rekao ma mene par devojaka otkačilo jer sam mnogo nežan sa njima u krevetu.. zakačim se za njih, ljubim ih.. kaže mi jedna da sam kao devojčica, pa sam ostala zapanjena jer ni malo ne odaje takav utisak.

Pa rekoh sad možda neko na forumu zna male tajne velikih majstora, da li je moguće na osnovu ponašanja čoveka proceniti unapred kakav će biti u krevetu?

Strastven, mlitav, angažovan, lenj, dominantan, previše nežan, zanimljiv, dosadan, kinky, vanila.. mislim sad i na žene i na muškarce, da li može bilo šta čoveka da "oda"? :D
ја сам ти да број а ти чекаш!
ето на јавном мјесту а не у привстној ти соби пишем... да ти могу доћи у београд одма?🤷

Back