GOSPODIN RADOZNALI Gost Poruka 182 13.09.2009. u 19:47 - KAKO PREPOZNATI DALI JE KOPIJA ILI ORIGINAL ??? #1 znali neko nesto o kopijama kako ih raspoznati ja trebam da kupim novi pa me interesuje
Master_Chief Veoma poznat Poruka 11.747 13.09.2009. u 20:15 - KAKO PREPOZNATI DALI JE KOPIJA ILI ORIGINAL ??? #2 Kopija chega?Koji model,brend proizvodjach?
strawbbery_city Iskusan Poruka 6.580 13.09.2009. u 20:27 - KAKO PREPOZNATI DALI JE KOPIJA ILI ORIGINAL ??? #3 Master_Chief: Kopija chega?Koji model,brend proizvodjach? Kliknite za proširenje... mozda mislio kopiju mercedesa
Master_Chief: Kopija chega?Koji model,brend proizvodjach? Kliknite za proširenje... mozda mislio kopiju mercedesa
branaaa Domaćin Poruka 3.062 13.09.2009. u 20:35 - KAKO PREPOZNATI DALI JE KOPIJA ILI ORIGINAL ??? #4 GOSPODIN RADOZNALI: znali neko nesto o kopijama kako ih raspoznati ja trebam da kupim novi pa me interesuje Kliknite za proširenje... odes kod zvanicnog uvoznika i kupis, dobijes garanciju, fiskalni racun, imas tehnicku podrsku itd...(servis, pomoc na putu )
GOSPODIN RADOZNALI: znali neko nesto o kopijama kako ih raspoznati ja trebam da kupim novi pa me interesuje Kliknite za proširenje... odes kod zvanicnog uvoznika i kupis, dobijes garanciju, fiskalni racun, imas tehnicku podrsku itd...(servis, pomoc na putu )
neledr Primećen član Poruka 748 14.09.2009. u 00:15 - KAKO PREPOZNATI DALI JE KOPIJA ILI ORIGINAL ??? #5 ...u servisu besplatan sok, kafi osmeh neke lepe seke....)