Kako preboljevate raskid?

uuuu pa zavisi... Uglavnom ja hocu raskid, pa se ponasam kao najvece djubre, decko raskine samnom, e tek tada mi bude krivo! Ali me brzo prodje... Pre dva meseca sam raskinula sa deckom bili smo godinu dana zajedno i nista... Nije mi ni malo krvio, nisam cak ni zaplakala... Ali za onim skotom iz Srbije placem vec 8 meseci, e taj raskid jos nisam prebolela i ne planiram :)

neam pojma, zavisi koliko si bio zagrejan za osobu s kojom raskidas. kada bi sada dosla moja dunjeska i rekla mi da raskidamo, verovatno bi otiso u prostor i napio se k;o bulja, i to bih pio votku, i jos bi usput slusao djoleta smora. a od nekih vasih odgovora, totalni freak out, misli kako neko moze da se smeje emocionalnom bolu druge osobe

ja raskid preboljevam relativno brzo, ako je bila ozbiljnija veza treba mi par dana da se naviknem, i desi se sa vremena na vreme da me pogodi neka pesma il ako nesto,al i to me brzo prodje. u stvari postoji samo jedan decko koji mi je "slaba tacka" jos uvek, 3 meseca posle raskida :mad:

nikako ....... placem mjesec dana , tugujem 3 mjeseca , cuvam sve njene stvari , pustam pjesme koje smo zajendo slusali , gledam slike ......

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

MUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

beeeeeeeeeeeeeeee

da , da naravno ...........

nisam toliko PUKO ;) .............jesam malo , ali ne toliko ......

Hmmm.... znaci prva 2-3 dana su najkriticnija, kod svih (cast izuzecima)? Mozda je tako i bolje, iskukas, izbacis to iz sebe, i vremenom bude lakse... Ja uglavnom ne patim nesto preterano zbog raskida, al poslednji sam bash jedva prebolela... tj. jos ga nisam ni prebolela... Al uglavnom, olaksam sebi tako sto iskukam sve najboljem drugu ili drugarici, ispricamo se lepo o svemu, pustim da prodje neko vreme a da ne budem u kontaktu sa bivsem... a onda... ajmo dalje... uglavnom sam sa svim bivsima ostala super drug! :)

ma...ja kad sam mom rekla da ne moze vise ovako, i bilo mi je tesko jer sam ga mnooooooogo volela, bio je uz mene stalno itd.,medjutim trazio je vise neg' sto ja mogu da ucinim...
medjutim on nije nista uradio po tom pitanju...da me je voleo koliko je govorio potrcao bi zamnom...i bio realan i racionalan...ma...slepa ljubav...izgleda...

e posle kad se to kao zavrsilo, zadesila sam se sama (potpuno sama), pa me je to malo mucilo...pa sam imala tako tu neku krizu...
sad je bolje...

Back