Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Sta ti je?Sve je to zivot
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti je?Sve je to zivot
Sto,bre?Bilo bi dosadno da je sve idealno.Malo patis,malo vplis,malo zadovoljavas potrebe i tako u krug
Ma sve moze al sta ima se pati zbog nekog a ocigledno je da se trudis oko nekoga ko ti ne prija ili ti njemu..srce je slepo bolje ici glavom
Tako sam i isla pa gde sam zavrsila
Tako sam i isla pa gde sam zavrsila
I,ja sam al u dobrom
hbg....ja tog dobrog jos uvek trazim....
trazi trazi pa ces naci... sta? sta?
Sramota me da kazem
Dobro,ja se stidim,sta cu
tj. kazes istinu pa kome se svidja svidja...
istina je luksuz koji duge veze obicno sebi ne mogu da priuste
znam....sve mi je tako dobro hebeno jasno.....
kad se sve svede na kompromis onda se zadovoljstvo svede na minimum
Kazu da je pobednik onaj koji stize poslednji.zato mi i zao zbog ovog zadnjeg....sve je bilo ok....
osim svega ostaloga...
zato mi i zao zbog ovog zadnjeg....sve je bilo ok....
osim svega ostaloga...
Pa ne znam gde?lakse se preboli neko koga volis nego neko u koga si zaljubljen..to malo mesaju i preuvelicavaju ko da je tragedija
Svesna sam realnosti,svesna svega..ali nemogu prestati misliti,patim predugo...razmisljam se posavetovati sa psihologom..ali mislim da mi niko nemoze pomoci....'klin se klinom izbija'..da pokusala..i jos uvek pokusavam..ali ne ide..volim ga kao druga,kao naj nezniju osobu na planeti..ali srce i misli su na drugoj strani..gresno,odvratno ali tako je..!Vise od svega bih volela znati,kako zaista preboleti.....mislim da necu nikada uspeti..ta borba sa zaboravom ce vecno biti u meni..
Postoji li pravi i najbolji nacin za tako nesto?Kako je najbezbolnije?
Koliko imas godina?Ozbiljno te pitam
Kad ti kazem koliko imam..reci ces da sam u ozbiljnom 'sranju'.....